Paikka auki media-assistentille

06.02.2023

Suomen Monikkoperheet ry on kaksosten ja kolmosten perheiden valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on tukea monikkolapset saavia vanhempia tiedon, vertaistuen ja vaikuttamistyön keinoin.  Nyt tarjoamme loistavan mahdollisuuden tutustua valtakunnallisen lapsiperhejärjestön monipuoliseen toimintaan ja arkeen.

Haemme Jyväskylässä sijaitsevan toimistomme nelihenkiseen työtiimiin määräaikaista työntekijää media-assistentiksi vuodeksi. Toivomme sinun aloittavan työn 3.4.2023.

Palkkaukseen saadaan tukea STEAn Paikka auki -ohjelmasta. Palkattavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias henkilö, joka ei ole työelämässä eikä päätoiminen opiskelija/tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Työtehtäviin kuuluu järjestön viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen ja toimistotehtävät; esimerkiksi Monikkoperheet-lehden sisällön tuottaminen, some-viestinnän toteuttaminen, videointi, valokuvaus, uutiskirjeen tekeminen tai nettisivujen päivitys. Työtehtävät tarkentuvat tehtävään valitun osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. 

Perehdytystä ja ohjeistusta työhösi saat järjestön muilta työntekijöiltä. Mentorinasi toimii järjestösihteeri.

Arvostamme soveltuvaa viestinnän alan ammattitutkintoa ja työtehtäviin liittyviä taitoja. Ammattitutkinto ei kuitenkaan ole edellytys tehtävään valinnalle. Odotamme tehtävään valittavalta kiinnostusta järjestötyötä ja monikkoperheiden parissa tehtävää työtä kohtaan sekä intoa toteuttaa viestintää. Odotamme myös hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja ja sosiaalisen median kanavien tuntemusta. Voit halutessasi liittää hakemukseesi näytteitä tai referenssilinkkejä omista viestintätaidoistasi.

Työaika on 37,5 tuntia viikossa. 80 % työaika (30 tuntia / viikko) on mahdollista erityistarpeista johtuen. Työ sisältää satunnaisesti viikonloppu- tai iltatyötä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti siten, että täysiaikaisessa työssä peruspalkka on 1981,75 euroa/kk (vaativuusryhmä 3), minkä lisäksi voidaan maksaa tehtäväkohtaista erityistekijälisää ja/tai henkilökohtaista lisää. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Määräaikainen työsuhde kestää vuoden.

Lisätietoa media-assistentin tehtävästä:

Järjestösihteeri Tiina Matala, p. 050 4359 004.
Puhelinajat: to 16.2. klo 10–12, pe 24.2. klo 12–14, ma 27.2. klo 10–12 ja pe 3.3. klo 10–12.

Haku päättyy 6.3.2023 klo 15

Hakemus ja cv toimitetaan osoitteeseen jarjestosihteeri@monikkoperheet.fi ma 6.3.2023 klo 15 mennessä.

Työhaastattelut toteutetaan Jyväskylässä tiistaina 21.3.2023.

Tietoa hakijalle: Antamiasi tietoja käytetään vain ko. tehtävän henkilövalintaan. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti vain rekrytointiprosessiin kuuluvien henkilöiden toimesta. Mm. oikaisuvaateiden vuoksi hakemustiedot säilytetään 2 vuotta sen jälkeen, kun päätös rekrytoinnista on tehty.