Paikka auki media-assistentille

24.01.2022

Suomen Monikkoperheet ry on kaksosten ja kolmosten perheiden valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on tukea monikkolapset saavia vanhempia tiedon, vertaistuen ja vaikuttamistyön keinoin.  Nyt tarjoamme loistavan mahdollisuuden tutustua valtakunnallisen lapsiperhejärjestön monipuoliseen toimintaan ja arkeen.

Haemme Jyväskylässä sijaitsevan toimistomme kolmihenkiseen työtiimiin määräaikaista työntekijää viestintä- ja mediatyöhön ajalle 7.3.2022-6.3.2023.  Palkkaukseen saadaan tukea STEA:n Paikka auki -ohjelmasta. Palkattavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias henkilö, joka ei ole työelämässä eikä päätoiminen opiskelija/tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Työtehtäviin kuuluu järjestön viestinnän ja visuaalisen ilmeen suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen ja toimistotehtävät; esimerkiksi some-viestinnän (erityisesti Instagram) ja kampanjoiden toteuttaminen, videointi, valokuvaus ja kuvien käsittely, tietomateriaalien tekeminen, uutiskirjeen tekeminen, lehden avustaminen ja nettisivujen päivitys.

Työtehtävät tarkentuvat tehtävään valitun osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Perehdytystä ja ohjeistusta työhösi saat järjestön muilta työntekijöiltä. Mentorinasi toimii vapaaehtoistoiminnan koordinaattori.

Arvostamme soveltuvaa viestinnän alan ammattitutkintoa ja työtehtäviin liittyviä taitoja. Ammattitutkinto ei kuitenkaan ole edellytys tehtävään valinnalle. Odotamme tehtävään valitulta kiinnostusta järjestötyötä ja monikkoperheiden parissa tehtävää työtä kohtaan sekä intoa toteuttaa viestintää monipuolisesti. Odotamme myös hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja ja sosiaalisen median kanavien tuntemusta. WordPressin tuntemus katsotaan eduksi.

Työaika on 37,5 tuntia viikossa. 80 % työaika (30 tuntia / viikko) on mahdollinen erityistarpeista johtuen. Työ sisältää satunnaisesti viikonloppu- tai iltatyötä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti siten, että täysiaikaisessa työssä peruspalkka on 1946,71 euroa/kk (vaativuusryhmä 3), minkä lisäksi voidaan maksaa tehtäväkohtaista ja/tai henkilökohtaista lisää.

Tehtävä täytetään, mikäli Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa avustusehdotuksen. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Valitettavasti toimistotilamme eivät ole esteettömät.

Lisätietoa tehtävästä: Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Raisa Ojaluoto 045 882 5383 tai koordinaattori@monikkoperheet.fi.

Haku päättyy 10.2.2022 klo 15: Hakemukset, joissa on mukana mielellään myös linkki noin 2 min. pituiseen esittelyvideoon, lähetetään osoitteeseen: koordinaattori@monikkoperheet.fi to 10.2.2022 klo 15 mennessä. Työhaastattelut toteutetaan Jyväskylässä ke 23.2. iltapäivällä. Työ alkaa 7.3.2022.

Tietoa hakijalle: Antamiasi tietoja käytetään vain ko. tehtävän henkilövalintaan. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti vain rekrytointiprosessiin kuuluvien henkilöiden toimesta. Hakemustiedot säilytetään 2 vuotta sen jälkeen, kun päätös rekrytoinnista on tehty mm. oikaisuvaateiden vuoksi.

Rekryilmoitus myös osoitteessa: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11178107