Vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria haetaan

02.12.2022

Suomen Monikkoperheet ry on kaksosten ja kolmosten perheiden valtakunnallinen järjestö, jonka tehtävänä on tukea monikkolapset saavia vanhempia tiedon, vertaistuen ja vaikuttamistyön keinoin. 

Nyt tarjoamme loistavan mahdollisuuden tulla mukaan valtakunnallisen lapsiperhejärjestön monipuoliseen toimintaan. Työskentelet nelihenkisessä työyhteisössä ja yli sadan vapaaehtoisen verkostossa.

Haemme kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORIA

Työntekijänä vastaat monikkoperheiden vapaaehtois- ja vertaistukitoiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista sekä vapaaehtoisten koulutuksen, ohjauksen ja tuen järjestämisestä.

Vastaat myös alueellisten monikkoperhevalmennusten koordinoinnista, kehittämisestä ja siihen liittyvästä vaikuttamistyöstä. Monikkoperhevalmennustyön tavoitteena on tehdä sitä hyvässä yhteistyössä kokemusasiantuntijavalmentajien ja tulevilla hyvinvointialueilla työskentelevien terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Edellytämme korkeakoulutasoista sosiaali- tai terveysalan tutkintoa, muuta soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa tai aiempaa opistoasteen (ns. vanhamuotoista) tutkintoa. Lisäksi edellytämme yhteistyö- ja organisointikykyä, kokemusta yhdistystoiminnasta sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Katsomme eduksi

  • työkokemuksen terveydenhuollosta
  • kokemuksen vapaaehtoisten ohjauksesta ja perheiden kanssa työskentelystä
  • monikkoperhetuntemuksen
  • ymmärryksen ja/tai kiinnostuksen verkkopohjaisiin vertaistoiminnan muotoihin.

Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä sekä jonkin verran matkustamista. Varsinainen työntekopaikka on Jyväskylän toimisto, mutta meillä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin.

Palkattava työntekijä sitoutuu tarpeen mukaiseen lähiperehdytysjaksoon sekä säännöllisiin tiimitapaamisiin vähintään 1–2 kertaa kuussa ja muuhun työn vaatimaan läsnäoloon Jyväskylän toimistolla. Meille on tärkeää, että uusi työntekijä tulee osaksi ryhmäytynyttä ja hyvin toimivaa tiimiä. Etätyöskentelyn yksityiskohdat tarkentuvat työsopimuksen tekemisen yhteydessä.

Työsuhde ja palkkaus kytkeytyvät Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen ehdottamaan ja Sosiaali- ja terveysministeriön vahvistamaan yleisavustukseen. Palkkauksessa ja työehdoissa sovelletaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy vaativuusryhmä 5:n (2400,22 euroa) mukaisesti. Lisäksi on mahdollista myöntää tehtäväkohtaista erityistekijälisää ja henkilökohtaista palkanosaa. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Toivomme sinun aloittavan työn helmikuussa 2023.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ulla Kumpula, 050 3280 730, varmimmin 12.12. klo 12–15 ja 15.12. klo 9–12 ja 14–15 tai toiminnanjohtaja@monikkoperheet.fi. Toimistomme on suljettu 3.–6.12. ja 17.12.2022-1.1.2023, jolloin tiedusteluihin ei vastata.

Hakemus toimitetaan osoitteeseen toiminnanjohtaja@monikkoperheet.fi ma 9.1.2023 klo 15 mennessä. Haastattelut toteutetaan ma 16.1.2023 lähi- tai etähaastatteluina.