Sinustako uusi hallituslainen?

15.11.2022

WANTED! Kaakon Monikkoperheet ry:n hallitus kaipaa uutta vahvistusta seuraaville hallituskausille, jotta saamme toimintamme jatkumaan.
Toivomme, että voimme myös jatkossa tarjota monikkoperhevalmennuksia, vertaistukea, etuja ja mukavia tapahtumia alueemme monikkoperheille.

Järjestämme hallitustoiminnasta kiinnostuneille tapaamisen sunnuntaina 4.12.2022 Klo 17 ravintola Canttiinissa Kotkassa syöminkien kera.
Täällä on oiva mahdollisuus tutustua nykyisiin hallituslaisiin ja kuulla lisää hallitustoiminnasta.

Kaipaamme hallitukseen uusia tekijöitä, sillä hallituksesta väistyy pitkään toimineita jäseniä pois. Yhdistystoimintaa ei pystytä jatkamaan, jos hallitus ei ole toimintavaltainen.
Vuosikokouksessa 2.11.2022 ei saatu vielä riittävää määrä jäseniä vuoden 2023 hallitukseen, joten vapaaehtoistoimijoiden etsintä jatkuu!

Ilmoittaudu mukaan ruokailuun 1.12.2022 mennessä sähköpostitse kaakonmonikkoperheetry@gmail.com.
Jos et pääse paikalle ja haluat kuulla hallitustoiminnasta, niin ota rohkeasti yhteyttä. Kerromme mielellämme toiminnastamme lisää!

Huom! Yhdistyksen kustantamia paikkoja ruokailuun on rajoitetusti!

Nähdään!

Mitä saat jos lähdet mukaan?

Naurua, vertaisuutta, uusia kokemuksia niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Saat ideoita ja toteuttaa yhteisiä virkistäytymisiä ja kaikenlaista muuta kivaa.
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta yhdistystoiminnasta.