kaksoset, taaperot, istuvat talvihaalareissa lumessa kaksoset, taaperot, istuvat talvihaalareissa lumessa

Sinustako vapaaehtoistoimija?

14.10.2020

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Monikkoperheyhdistykset kaipaavat lisää aktiiveja mukaan toimintaansa

Suomessa toimii 17 alueellista monikkoperheyhdistystä, jotka toimivat täysin vapaaehtoisvoimin. Alueyhdistykset mahdollistavat omalla toiminta-alueellaan korvaamattoman tärkeän vertaistuellisen toiminnan monikkoperheille.

Kaipaatko uusia ystäviä ja itsellesi mukavaa harrastusta ja omaa aikaa? Haluaisitko päästä mukaan kivaan ja vertaistuelliseen porukkaan? Haluatko olla kehittämässä yhdistyksen toimintaa ja järjestää erilaisia perheiden tapaamisia ja tapahtumia? Kiinnostaisiko sinua toimia monikko-odottajien vertaisvalmentajana tai vauvaperheiden tapaamisten organisoijana? Tai ovatko viestinnän asiat hallussasi ja voisit auttaa yhdistystä sen someviestinnässä, nettisivujen päivityksessä tai jäsentiedotteiden laadinnassa? Vai hallitsetko raha-asiat ja voisit toimia laskujen maksajana ja yhdistyksen talousasioiden hoitajana?

Yhdistystoiminta mahdollistaa monenlaista tekemistä ja kaikenlaista osaamista tarvitaan. Yhdistystoiminta on myös erittäin hyvä paikka opetella uusia taitoja ja saada kokemusta esim. työtä tai opiskeluja varten.

Yhdistysten hallitusten kokoonpanot ja toimintatavat vaihtelevat. Yleensä hallituksissa on 5-8 jäsentä. Hallitukset kokoontuvat kasvokkain tai etäyhteyksin.  Toimintaa suunnitellaan yhdessä jäsenistöä kuunnellen. Hallituksen jäsenillä on myös mahdollisuus osallistua omiin vapaaehtoistoimijoiden koulutus- ja virkistystilaisuuksiin.

Lähde rohkeasti mukaan toimintaan ja tarjoa apuasi oman alueesi yhdistykselle!

Oman alueesi yhdistyksen tiedot löydät osoitteesta: https://monikkoperheet.fi/toiminta/alueelliset-yhdistykset/