Paikalliset jäsenetuliikkeet

Yhdistyksemme toiminta-alueella saat jäsenkortilla alennuksia seuraavista yrityksistä

JESPER&JUNIOR
-10% norm. hintaisista tuotteista.

KIELIKOULU ELF
Lasten oma kielikoulu, Turku. -25% alennus englanninkerhoista ja leireistä. Alennuksen saa Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenkortilla. Ota yhteys sähköpostitse info@kielikouluelf.fi tai puhelimitse 044 326 7677.
kielikouluelf.fi

KUVATAIDEKESKUS MANILLA
-20% /hlö osallistumismaksuista.
kuvataidekeskus.fi

LASTENTARVIKE
Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo ja Stokke-tuotteita.
lastentarvike.fi

LELULIIKE CASAGRANDE
-10%

LE STUDIO
Alueyhdistysten jäsenille -20% kuvaushinnasta sekä kuvatilauksesta.
lestudio.fi

LIINALAPSI
Liinalapsi tarjoaa -10% verkkokaupassa, ei koske alennettuja tuotteita. Alennus voimassa myös mittatilaustöinä tehdyissä kantovälineissä.  Alennuskoodi verkkokaupassa monikkoperheille on monipe. Alennus voimassa myös myymälässä (Turku). Alennus voimassa 31.01.2024 asti.
liinalapsi.fi

MUUMIMAAILMA
-30% Muumimaailman sovelluksesta ostettuna (alennusta ei saa verkkokauppaostoksista). Tunnus: MONIKKOPERHE. Varaa mukaasi jäsenkortti valmiiksi ostettujen lippujen kanssa. Alennus saatavilla myös paikan päällä jäsenkorttia näyttämällä. Alennus on perhekohtainen (perheen kokoa ei ole rajattu) ja sen saa samassa taloudessa asuvat perheen lapset ja aikuiset. Poikkeuksena ”apukäsinä” toimiva isovanhempi, joka saa myös alennuksen (1 isovanhempi/perhe). Alennus koskee Muumimaailman yhden- sekä kahden päivän lippuja.
muumimaailma.fi

OZBABY
-10% alennus normaalihinnoista, ei koske muutamia tuotemerkkejä ja yksittäisiä tuotteita. Katso etuehdot. Alennuksen saa verkkokaupasta koodilla monikkoperhe10. Alennus voimassa myös Turun ja Tampereen myymälässä jäsenkorttia näyttämällä. 
ozbaby.fi

SALONKI & SISUSTUS AKKUNA
Ripsien ja kulmien väri sekä muotoilu -20%. Etu ei koske lahjakorttien ostajia.
sisustusakkuna.fi

SILMÄASEMA
Pupilli, Eerikinkatu 6, Silmä-Pulssi, Humalistonkatu 9-11.  -20 %

WILHELMINA
kauneushoitola-kampaamo, Linnankatu 21, P:02-233 7575: Hiustenleikkauksista alennusta, kun perheestä tulee useampi yhtä aikaa; 1. -10%, 2. -20%, 3. -30 % jne.


Etuja saatavilla ympäri Suomen

Koko Suomen etuliikkeet löydät pääsivuston, Suomen Monikkoperheet ry:n sivulta Jäsenetuliikkeet


Jäsenedut saat käyttöösi, kun maksat yhdistyksen jäsenmaksun ja saat sitten itsellesi käyttöön jäsenkortin (pdf-tiedosto sähköpostiisi).