Vapaaehtoiseksi

Haluatko merkityksellisen harrastuksen?

Yhdistyksemme toimii täysin vapaaehtoisvoimin. Sinullakin on mahdollisuus tulla mukaan yhdistyksemme toimintaan. Vapaaehtoisena toimiminen on yhteisöllistä ja antoisaa. Pienikin panos yhteisen hyvän eteen on merkityksellinen.

Esimerkkejä vapaaehtoistehtävistä
Monikkoperhevalmentaja/ vertaisohjaaja

Monikkoperhevalmennus on monen ensikosketus monikkoyhdistystoimintaan. Valmennus tarjoaa oivallisen paikan tavata muita monikkovanhempia. Valmentajat toimivat tärkeässä roolissa niin monikkoarjen kokemustiedon kertojana kuin tulevien monikkovanhempien tukijana. Valmentajana/vertaisohjaajana toimiminen on antoisaa ja äärimmäisen tärkeää.

Hallituksen jäsen

Jokainen virallinen yhdistys tarvitsee hallituksen toimiakseen. Hallitus koostuu vapaaehtoisista, joilla on yhteinen intressi tarjota monikkoperheille vertaistukea omalla alueellaan. Hallituksessa voi toimia jäsenenä omien taitojensa mukaan – tehtävät jaetaan hallituslaisten kesken vuosittain. Sinun ei siis tarvitse olla yhdistysasioiden tietäjä tai moniosaaja. Roolisi voi olla esim. sosiaalisen median julkaisija, tiedottaja, sihteeri, rahastonhoitaja tai tapahtumien suunnittelija ja toteuttaja. Hallitus tarvitsee toimiakseen myös puheenjohtajan, jonka pesti on erityisen tärkeä. Hän luotsaa yhdistystä ja pitää huolen siitä, että yhdistys toimii yhdistyslain puitteissa.

Hallituksen varajäsen

Yhdistyksemme hallituksen varajäsenet ovat tervetulleita hallituksen kokouksiin.  Varajäsenillä ei yleensä ole nimettyä vastuutehtävää, mutta he voivat ilmoittautua tekemään ”irtonaisia tehtäviä”, jotka liittyvät esimerkiksi tapahtuman järjestämiseen, sosiaalisen median tai verkkosivujen päivittämiseen.

Tapahtumien avustaja

Tapahtumien järjestäminen vaatii niin suunnittelijoita kuin toteuttajiakin. Jos sinulla on idea jostakin mukavasta tapahtumasta, minkä voisimme järjestää jäsenillemme, anna vinkkiä! Voit itse osallistua tapahtuman järjestämiseen haluamallasi tavalla. Voit myös ilmoittautua minkä tahansa tapahtuman apukäsiksi ilman, että sitoudut muihin yhdistyksen tapahtumiin tai tehtäviin. Tapahtumissa voidaan tarvita esim. kahvinkeittäjää, letunpaistajaa tai vaikkapa joulupukkia.

Kiinnostuitko?

Tavoitat meidät sähköpostilla kaakonmonikkoperheetry@gmail.com tai sosiaalisen median pikaviestimien kautta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.