Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Monikkoraskaus tulee usein yllätyksenä ja laittaa suunnitelmat uusiksi. Siihen liittyy useita erityisiä piirteitä, jotka tekevät raskausajasta haastavan ja samalla pistävät tulevat vanhemmat varsinaiseen tunnemyllerrykseen.

Monikkovanhemmuuden haasteita ymmärtää parhaiten toinen monikkovanhempi. Siksipä yhdistyksemme haluaakin vastata tähän tarpeeseen järjestämällä Pohjois-Karjalan alueen monikko-odottajille räätälöityä synnytys- ja perhevalmennusta. Monikko-odottajille nimenomaisesti suunniteltu valmennus pystyy vastaamaan niihin erityistarpeisiin, joita monikko-odottajilla on. Valmennuksessa käydään läpi raskautta, synnytystä ja vauva-arkea. Tarkoituksena on tarjota faktatiedon lisäksi vertaistukea ja vinkkejä monikko-odottajille.

Valmennusta järjestetään 3 kertaa vuodessa: tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Valmennusjaksoon kuuluu 2-4 tapaamiskertaa. Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Kokoontumiset Joensuun Perheentalolla sekä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Erikseen ilmoitettaessa myös etäyhteyksin.

Uusia valmentajia kaivataan!
Lue lisää

Seuraava valmennusjakso:

toukokuu 2024

ke 15.5.2024 klo 17.30-20.00, Perheentalo

la 18.5.2024 klo 13.00-16.00, sairaala

ke 22.5.2024 klo 17.30-20.00, Perheentalo

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Sähköpostitse: pkarjalanmonikkoperheet@gmail.com
Valmennus koostuu kaikista kolmesta tapaamisesta.

Olemme myös Facebookissa!
Pohjois-Karjalan monikkoperhevalmennus