Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Monikkoraskaus tulee usein yllätyksenä ja laittaa suunnitelmat uusiksi. Siihen liittyy useita erityisiä piirteitä, jotka tekevät raskausajasta haastavan ja samalla pistävät tulevat vanhemmat varsinaiseen tunnemyllerrykseen.

Monikkovanhemmuuden haasteita ymmärtää parhaiten toinen monikkovanhempi. Siksipä yhdistyksemme haluaakin vastata tähän tarpeeseen järjestämällä Pohjois-Karjalan alueen monikko-odottajille räätälöityä synnytys- ja perhevalmennusta. Monikko-odottajille nimenomaisesti suunniteltu valmennus pystyy vastaamaan niihin erityistarpeisiin, joita monikko-odottajilla on. Valmennuksessa käydään läpi raskautta, synnytystä ja vauva-arkea. Tarkoituksena on tarjota faktatiedon lisäksi vertaistukea ja vinkkejä monikko-odottajille.

Valmennusta järjestetään 3 kertaa vuodessa: tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Valmennusjaksoon kuuluu 2-4 tapaamiskertaa. Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Kokoontumiset Joensuun Perheentalolla sekä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa.

Seuraava valmennusjakso:

Syksy 2021

Ma 27.9. klo 18-20
La 2.10. klo 13-16
Ma 4.10. klo 18-20

Valmennus toteutetaan etäyhteyksin (Google Meet), paitsi lauantain osuus on Pohjois-Karjalan keskussairaalalla Tikkamäellä. Lauantai sisältää kätilön osuuden.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Sähköpostitse: sannamari.kiviranta@gmail.com.
Ilmoittautumisen yhteydessä laita otsikoksi Perhevalmennus+osallistumiskuukausi (tammikuu/toukokuu/syyskuu)

Olemme myös Facebookissa!
Pohjois-Karjalan monikkoperhevalmennus