Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Monikkoraskaus tulee usein yllätyksenä ja laittaa suunnitelmat uusiksi. Siihen liittyy useita erityisiä piirteitä, jotka tekevät raskausajasta haastavan ja samalla pistävät tulevat vanhemmat varsinaiseen tunnemyllerrykseen.

Monikkovanhemmuuden haasteita ymmärtää parhaiten toinen monikkovanhempi. Siksipä yhdistyksemme haluaakin vastata tähän tarpeeseen järjestämällä Pohjois-Karjalan alueen monikko-odottajille räätälöityä synnytys- ja perhevalmennusta. Monikko-odottajille nimenomaisesti suunniteltu valmennus pystyy vastaamaan niihin erityistarpeisiin, joita monikko-odottajilla on. Valmennuksessa käydään läpi raskautta, synnytystä ja vauva-arkea. Tarkoituksena on tarjota faktatiedon lisäksi vertaistukea ja vinkkejä monikko-odottajille.

Valmennusta järjestetään 3 kertaa vuodessa: tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa. Valmennusjaksoon kuuluu 2-4 tapaamiskertaa. Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Kokoontumiset Joensuun Perheentalolla sekä Pohjois-Karjalan keskussairaalassa. Erikseen ilmoitettaessa myös etäyhteyksin.

Seuraava valmennusjakso:

Syyskuu 2023

To 21.9.2023 etänä
La 23.9.2023 (sairaala)
To 28.9.2023 etänä

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

ti 19.9.2023 mennessä.

Sähköpostitse: sannamari.kiviranta@gmail.com.
Ilmoittautumisen yhteydessä laita otsikoksi Perhevalmennus+syyskuu2023.
Valmennus koostuu kaikista kolmesta tapaamisesta.

Olemme myös Facebookissa!
Pohjois-Karjalan monikkoperhevalmennus