Tapahtumat

Keski-Pohjanmaan Monikkoperheet ry:n tapahtumat

Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät myös yhdistyksen suljetusta Facebook-ryhmästä. Liity mukaan ryhmään!
Voit tiedustella tapahtumista myös sähköpostitse, kpmonikkoperheet@gmail.com


Tapahtumat 2022

Ti 24.5.2022 klo 10-12 Monikkokahvila

Tule mukaan monikkokahvilaan Koivutuvalle (Mäntynäädänkatu 6) tapaamaan muita kaksos- tai kolmosperheitä ja vaihtamaan ajatuksia ja kuulumisia.

Olette lämpimästi tervetulleita!

Lisätiedot: kpmonikkoperheet(at)gmail.com

La 11.6.2022 klo 10 Toivosen eläinpuisto & Talonpojanmuseo

Perheretki Toivosen Eläinpuistoon yhdessä muiden monikkoperheiden kanssa. Retki toteutetaan STEAn tukemana osana yhdistyksen saamaa toimintatonnia. Perheen lasten liput pyritään ainakin kustantamaan avustuksella.

Kohde sijaitsee valtatie 8:n varressa Kälviällä, Kokkolasta 10 km pohjoiseen. Alueella on monenlaista puuhaa kaikenikäisille.  Osoite: Eläinpuistontie 2.

ARVAUSLEIKKI KAHVILASSA 22.5. – 21.8.2022.
Kahvilan seinillä on 20 museoesinettä, joista voi jokainen kävijä arvailla, mihin niitä on käytetty.

Ilmoittautumiset joko kpmonikkoperheet(at)gmail.com tai myöhemmin julkaisemaamme Facebook tai IG ilmoitukseemme kyseiseen tapahtumaan liittyen.

Su 21.8.2022 klo 15 Lohtajan Pesäkivet

Tule mukaan koko perheen retkelle Lohtajan Pesäkiville. Nämä isot siirtolohkareet sijaitsevat Kälviän ja Lohtajan rajalla ja korkeimmat huiput yltävät jopa 10 m korkeuteen. Yhdistys tarjoaa makkarat ja pillimehut. Omat makkaratikut mukaan.

Osoite: Pesäkiventie. Ajomatka Kokkolan keskustasta n. 30 min. Google Maps löytyy nimen Lohtajan pesäkivet. Saapuminen Kälviältä, Kajaanintien ja Kälviänkadun risteyksestä (ST1-huoltoaseman kohdalta): Aja Kajaanintietä (VT28) 11,7 km Kannuksen suuntaan. Käänny vasemmalle Pesäkiventielle (opaste: Pesäkivet), aja 3,7 km. P-paikka ja Pesäkivet tien oikealla puolella.

Ilmoittauduttehan ennakkoon, jotta tiedämme varata oikean määrän eväitä. kpmonikkoperheet(at)gmail.com tai myöhemmin julkaisema FB tai IG ilmoituksemme retkestä.

Kiipeileminen perheen vanhempien vastuulla.

Ti 11.10.2022 klo 9.30 Monikkokahvila

Tule mukaan monikkokahvilaan Koivutuvalle (Mäntynäädänkatu 6) tapaamaan muita kaksos- tai kolmosperheitä ja vaihtamaan ajatuksia ja kuulumisia.

Lämpimästi tervetuloa! Yhdistys tarjoaa monikkoperheille kahvit, mehut ja pullat.

Lisätietoa kpmonikkoperheet(at)gmail.com

La 15.10.2022 klo 12 Isit ja lapset LaserHeroon

STEAn myöntämällä avustuksella järjestetään jäsenperheiden iseille ja lapsille vauhdikasta laserpelailua. Varattuna on alustavasti 2 peräkkäistä vuoroa (1h per vuoro). Kerrallaan voi pelata 6-12 pelaajaa. Ennakkoilmoittautuminen joko facebookin kautta tai sähköpostitse viim. 8.10 . Mukaan voidaan ottaa arviolta 6 perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitathan lasten iät! Mikäli kaksoset/kolmoset liian nuoria peliin, niin voi mukaan ottaa max 2 vanhempaa sisarusta. Sinänsä taisteluun ei ole alaikärajaa, mutta aseet ovat suht painavia hallita. Osoite: Pitkänsillankatu 20 (elokuvateatteria vastapäätä).

Pe 18.11.2022 Pikkujoulut Sirkuskoulu Kuussa klo 17.30-19.30

Tervetuloa viettämään K-P Monikkoperheiden pikkujoulua Sirkuskoulu Kuun tiloihin. Ensimmäinen tunti ohjattua toimintaa ja sen jälkeen pientä purtavaa ja omatoimista temppuilua ja hauskanpitoa. Tulkaa kokeilemaan miltä tuntuu jongleerata eri välineillä tai haastamaan tasapainoanne. Ilmoittauduttehan ennakkoon facebook-tapahtuman tai meilin kautta viim. ma 14.11. Ilmoita myös mahd. erityisruokavaliot. Osoite: Asentajantie 17.