Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Kaksoset tai kolmoset tulossa?

Kahden tai useamman lapsen syntymä kerralla on perheelle valtava onni, mutta myös erikoinen ja haastava elämäntilanne. Vauvojen hoitamisesta selviytyminen, oma jaksaminen, taloudelliset asiat, monikkosisarusten keskinäinen suhde ja suhteet muihin sisaruksiin sekä muut kysymykset pyörivät usein tulevien monikkovanhempien mielessä.

Päijät-Hämeen Monikkoperheet ry järjestää kolme kertaa vuodessa monikko-odottajien perhevalmennuksia. Vapaaehtoiset, koulutetut monikkovanhemmat käsittelevät aihealueita vertaistuellisesta näkökulmasta. Valmennukseen on tervetullut koko perhe, eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Tulevat monikkoperhevalmennukset

Torstaina 23.5.2024 klo 17.00-19.00 Perhetuvalla (Loviisankatu 14, Lahti). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Koko perhe on tervetullut mukaan! Ilmoittautumiset su 19.5. mennessä perhevalmennuksen sähköpostiin phmonikotryvalmennus@gmail.com.

Torstaina 15.8.2024 klo 17.00-19.00 Perhetuvalla (Loviisankatu 14, Lahti). Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Koko perhe on tervetullut mukaan! Ilmoittautumiset 8.8. mennessä perhevalmennuksen sähköpostiin phmonikotryvalmennus@gmail.com.

Tervetuloa kaikki tulevat monikkoperheet!

Kysy valmennuksista

Yhteydenotot sähköpostitse: 
phmonikotryvalmennus@gmail.com