Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Kaksoset tai kolmoset tulossa?

Kahden tai useamman lapsen syntymä kerralla on perheelle valtava onni, mutta myös erikoinen ja haastava elämäntilanne. Vauvojen hoitamisesta selviytyminen, oma jaksaminen, taloudelliset asiat, monikkosisarusten keskinäinen suhde ja suhteet muihin sisaruksiin sekä muut kysymykset pyörivät usein tulevien monikkovanhempien mielessä.

Päijät-Hämeen Monikkoperheet ry järjestää kolme kertaa vuodessa monikko-odottajien perhevalmennuksia. Vapaaehtoiset, koulutetut monikkovanhemmat käsittelevät aihealueita vertaistuellisesta näkökulmasta. Valmennukseen on tervetullut koko perhe, eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Tulevat monikkoperhevalmennukset

Yhdistyksemme tarjoaa monikkoperhevalmennusta lauantaina 9.4.2022 klo 10.00-13.00 Perhetuvalla, Loviisankatu 14. Tapahtumaan on kaikilla tulevilla monikkoperheillä vapaa pääsy. Kahvitarjoilu ja yhdistyksen toiminnan esittelyä.
Ilmoittautumiset 3.4. mennessä yhdistyksen perhevalmennuksen sähköpostiin phmonikotryvalmennus@gmail.com.

Vuoden toinen perhevalmennus pidetään kesäkuussa. Tarjoamme kaikille monikoita odottaville perheille vertaistuellista monikkoperhevalmennusta Lahden Perhetuvalla sunnuntaina 19.6. klo 10-13 (Loviisankatu 14). Monikkoperhevalmennuksessa on kahvitarjoilu ja yhdistyksen esittelyä.
Tapahtuma on maksuton.
Ilmoittautumiset 12.6. mennessä valmennuksen sähköpostiin phmonikotryvalmennus@gmail.com.

Tervetuloa kaikki tulevat monikkoperheet!

Kysy valmennuksista

Yhteydenotot sähköpostitse: phmonikotryvalmennus@gmail.com