Jäseneksi

TIETOA JÄSENYYDESTÄ

Tietoa alueellisen monikkoperheyhdistyksen jäsenyydestä

Jäseneksi haluava henkilö/ perhe liittyy jäseneksi omalla alueellaan toimivaan monikkoperheyhdistykseen. 

Olet sitten odottaja tai jo monikkolasten vanhempi tai itse monikkosisarus, tervetuloa mukaan toimintaamme!
Yhdistyksen tapahtumat vaihtelevat vauvatreffeistä parisuhdeiltoihin. Järjestämme myös monikkoperhevalmennuksia sekä koko perheen tapahtumia ja tilaisuuksia.

Jäsenmaksumme on 29€. Jäsenmaksu sisältää Monikkoperheet-lehden tilauksen.


PAIKALLISET JÄSENETULIIKKEET

Yhdistyksemme toiminta-alueella saat jäsenkortilla alennuksia seuraavista yrityksistä

FLOWPARK
Turun Flowpark tarjoaa Turun Seudun Monikkoperheet ry:n jäsenille – 10 % alennuksen jäsenkorttia näyttämällä. Etu vain Turun Flowparkissa. 
Liput ostettavissa omalta sivulta verkkokaupasta kampanjakoodilla QRC9XJ. Etu voimassa 31.12.2024 asti.
flowpark.fi/turku

IRTIMAASTA
-30% alennus normaalihintaisista kiipeilylipuista sekä synttärilipuista vuodelle 2024 kaikissa kiipeilykeskuksissamme (Helsinki, Tampere, Raisio, Pori). -30% alennus kertalipuista myös Seikkailupuisto Korkeessa  (Helsinki), Laserareenalla (Kauppakeskus Redi, Helsinki), Luolaseikkailussa (Kauppakeskus Tullintori, Tampere) ja Pomppulinnaparkissa (Kauppakeskus Redi, Helsinki). Alennuksen saa näyttämällä monikkoperheiden jäsenkorttia keskuksemme kassalla. Mainitkaa yhdistyksen nimi sekä -30% alennus varausta tehdessä. Alennuksen saa paikan päällä maksaessa. Alennus koskee yhdistyksen jäseniä ja toimihenkilöitä sekä heidän perheenjäseniään, kun he ovat yhdistyksen jäsenen mukana. Alennus koskee normaalihintaisia pääsy- ja synttärilippuja. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin/kampanjoihin. Etu ei koske yksityis- tai privaattituotteita. Alennus on voimassa vuoden 2024 loppuun.
irtimaasta.fi

JESPER&JUNIOR
-10% norm. hintaisista tuotteista.

LASTENTARVIKE
Kaikki Emmaljunga tuotteet -5%, muut kaksostenrattaat -10%, kaikki muut tuotteet kaksin kappalein ostettuna -10%. Alennukset eivät koske tarjoushintaisia tuotteita. Alennukset eivät koske Britax Premium, Bugaboo ja Stokke-tuotteita.
lastentarvike.fi

LELULIIKE CASAGRANDE
Myymälässä (Turku ja Raisio) jäsenkorttia näyttämällä monikkoperheet saavat -10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Etu voimassa 2024-2025. 
casagrande.fi

LE STUDIO
Alueyhdistysten jäsenille -20% kuvaushinnasta sekä kuvatilauksesta.
lestudio.fi

LIINALAPSI
Liinalapsi tarjoaa -10% verkkokaupassa, ei koske alennettuja tuotteita. Alennus voimassa myös mittatilaustöinä tehdyissä kantovälineissä.  Alennuskoodi verkkokaupassa monikkoperheille on monipe. Alennus voimassa myös myymälässä (Turku). Alennus voimassa 31.01.2025 asti.
liinalapsi.fi

MUUMIMAAILMA
-30% Muumimaailman sovelluksesta ostettuna (alennusta ei saa verkkokauppaostoksista). Tunnus: MONIKKOPERHE. Varaa mukaasi jäsenkortti valmiiksi ostettujen lippujen kanssa. Alennus saatavilla myös paikan päällä jäsenkorttia näyttämällä. Alennus on perhekohtainen (perheen kokoa ei ole rajattu) ja sen saa samassa taloudessa asuvat perheen lapset ja aikuiset. Poikkeuksena ”apukäsinä” toimiva isovanhempi, joka saa myös alennuksen (1 isovanhempi/perhe). Alennus koskee Muumimaailman yhden- sekä kahden päivän lippuja.
muumimaailma.fi

OZBABY
-10% alennus normaalihinnoista, ei koske muutamia tuotemerkkejä ja yksittäisiä tuotteita. Katso etuehdot. Alennuksen saa verkkokaupasta koodilla monikkoperhe10. Alennus voimassa myös Turun ja Tampereen myymälässä jäsenkorttia näyttämällä. 
ozbaby.fi

SALONKI & SISUSTUS AKKUNA
Ripsien ja kulmien väri sekä muotoilu -20%. Etu ei koske lahjakorttien ostajia.
sisustusakkuna.fi

SUNBORN HOTELS & RESTAURANTS
Naantali Spa & hotel (Naantali) ja Ruissalo Spa & hotel (Turku) myöntää normaalihintaisesta majoituksesta online- ja myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista tunnuksella PROMONIKKO -15 % alennuksen päivän hinnasta. Huoneita rajoitettu määrä. Etu on voimassa kaikkina päivinä pois lukien aatot ja juhlapyhät, heinäkuu sekä viikot 8 ja 52. Etu on voimassa 31.12.2024 asti. 
naantalispa.fi ja ruissalospa.fi

WILHELMINA
kauneushoitola-kampaamo, Linnankatu 21, P:02-233 7575: Hiustenleikkauksista alennusta, kun perheestä tulee useampi yhtä aikaa; 1. -10%, 2. -20%, 3. -30 % jne.

NAME IT
Jäsenkortilla -10 % alennus normaalihintaisista tuotteista.
Liikkeet: Kamppi Helsinki, Helsinki Outlet, Jumbo Vantaa, Iso-Omena Espoo, Mylly Raisio, Ideapark Lempäälä.
www.nameit.com


Etuja saatavilla ympäri Suomen

Koko Suomen etuliikkeet löydät pääsivuston, Suomen Monikkoperheet ry:n sivulta Jäsenetuliikkeet


Jäsenedut saat käyttöösi, kun maksat yhdistyksen jäsenmaksun ja saat sitten itsellesi käyttöön jäsenkortin (pdf-tiedosto sähköpostiisi).