Jäsenetuliikkeet

Alueellisen monikkoperheyhdistyksen jäsenenä saat käyttöösi valtakunnallisen jäsenkortin, jolla voit hyödyntää jäsenetuja ympäri Suomen.

Jäseneksi haluava henkilö/ perhe liittyy jäseneksi omalla alueellaan toimivaan monikkoperheyhdistykseen. Alueyhdistysten jäsenmaksut vaihtelevat 15-38 euroon. Liity alueyhdistyksen jäseneksi ja hyödynnä edut! Jäsenkortin saat omasta alueyhdistyksestäsi. Mikäli et ole saanut jäsenkorttia, ota yhteys omaan yhdistykseesi. Jäseneksi liittymisestä saat lisätietoa nettisivujemme kohdasta Tietoa jäsenyydestä.

OHJEITA PDF-KORTIN KÄYTTÖÖN:

Pdf-tiedosto on Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenyhdistysten virallinen jäsenkortti. Pdf-jäsenkortti tallennetaan tiedostona puhelimeen/ mobiililaitteeseen. Pdf-tiedostosta voi ottaa myös kuvakaappauksen. Koko pdf-tiedosto tulee näkyä. Pdf-tiedoston voi myös tulostaa mustavalkoisena tai värillisenä.

Jäsen saa jäsenkorttinsa omasta alueyhdistyksestä.

Yritys, haluatko etuliikkeeksi?

Jäsenetuliikkeeksi haluava yritys saa toimintaohjeet tästä pdf-tiedostosta:

Liitämme uusina etuliikkeinä valtakunnalliselle listallemme tiedot ainoastaan niistä yrityksistä, jotka antavat vähintään 10% edun (poikkeuksena pelkästään isoja investointeja välittävät tai myyvät yritykset). Mikäli yrityksesi on verkkokauppa, huomioithan, että etukoodi on oltava sivuillamme nähtävillä (ei pyydettävissä järjestömme toimistolta).
Kiitos tuestasi monikkoperheille!

Kiitos kaikille aktiivisille vanhemmille ja jäsenyhdistysten väelle hankkimistanne jäsenetuliikkeistä.
Etuliikemuutoksista voi ilmoittaa osoitteeseen toimisto@monikkoperheet.fi

ETUJA JÄSENILLE

Muutokset mahdollisia, tarkista aina etu liikkeestä!
Saat listat näkyviin klikkaamalla alueen otsikkoa.

Alennusta antavat liikkeet: