Tapahtumat

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n tulevat tapahtumat

Kesäkuu

Hei monikkoperhe Oulussa tai lähiseudulla, tervetuloa tapaamaan muita monikkoperheitä Nallikarin leikkipuistoon lauantaina 8.6.2024 klo 14-16☀️

Tarjoamme tilaisuudessa jäätelöt Pohjois-Suomen monikkoperheet ry:n jäsenperheiden lapsille, varaudu siis näyttämään jäsenkorttisi (löytyy sähköpostista) 😋🍦

Huom! Tilaisuus ei vaadi ennakkoilmoitusta, mutta huomioithan säävarauksen: kovin sateisella säällä emme järjestä tapahtumaa. ☔ Mahdollisista muutoksista ilmoitamme sosiaalisen median kautta.


Rovaniemen vauva- ja taaperotapaamiset käynnistyvät lauantaina 8.6. klo 12-14. 

Kaikki monikkoperheet, joissa on vauva- ja taaperoikäisiä (n. 0-3v) sekä kaikki tulevat monikkovanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita tapaamiseen.  ❤️

Tapaamme MLL:n Perhetoimintakeskuksessa (Pirkkakatu 2). Tilassa on vaipanvaihtopiste ja keittiö (jääkaappi, mikro). Pihalta löytyy ilmaista parkkitilaa sekä kadulta 2h kiekkopaikkoja. Tarjolla kahvia ja vertaistukea. Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä.
Tapaamisen järjestämiseen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.

Tervetuloa ❤️


Paloasemavierailu Kiimingissä 4.6.2024

Tulossa jälleen suosittu Paloasemavierailu yhdistyksen jäsenille tiistaina 4.6. klo 18-19. Paikkana tällä kertaa Kiimingin paloasema.

Tapahtumassa tutustutaan paloasemaan sekä tietysti kalustoon (eli siis autoihin 😉). Paikalla mahdollisesti myös ambulanssi sekä poliisipartio.

Ilmoittautumislinkki tapahtumaan tulee jäsenkirjeen mukana, joten jäsen, tarkkailethan lähipäivinä sähköpostiasi 🙂 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta perhettä mahtuu mukaan.


Toukokuu

Marttojen kokkausilta Oulussa ke 22.5. klo 17-20

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry kutsuu monikkoperheet viettämään kokkausiltaa Ouluun Pohjois-Pohjanmaan Marttojen toimitiloihin (Kajaaninkatu 36, 90100 Oulu) keskiviikkona 22.5.2024 klo 17-20. Illan teemana on helppoa ja terveellistä ruokaa, jota on helppo valmistaa yhdessä lasten kanssa. 

Ilmoittauduthan mukaan 17.5.2024 mennessä! Lisätietoja ja ilmoittautuminen tämän linkin kautta: https://forms.gle/x5vs9q456tfyy6pp7

Aamupala äideille Oulussa, Rovaniemellä ja Sotkamossa 18.5.2024

Oulu: Tarjoamme monikkoperheiden äideille Radisson Blun aamiaisen ravintola Toivossa 18.5. klo 9.30-11.00. Aamiaisen omavastuuosuus on 5 euroa (ei-jäsenille 10 euroa) ja se maksetaan yhdistyksen tilille 10.5. mennessä. Sitovat ilmoittautumiset tästä linkistä: https://forms.gle/fvcajGjSZhYMFRNy5 

Rovaniemi: Tarjoamme monikkoperheiden äideille aamupalan Hostel Café Kodissa. Aamiainen tarjoillaan 18.5. klo 9. Ei omavastuuosuutta. Sitovat ilmoittautumiset 15.5. mennessä tästä linkistä: https://forms.gle/ep3i3HtAniVVLStN6 

Sotkamo:  Tarjoamme Kainuun alueen monikkoäideille aamiaisen Haapalassa Sotkamossa 18.5. klo 9. Omavastuuosuus on Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenille 0 euroa (ei-jäsenille 5 euroa). Sitovat ilmoittautumiset 15.5. mennessä tästä linkistä: https://forms.gle/GmW4hVYNXoCddLFp6


Monikkoarki-ilta Oulussa ke 22.5. klo 17.30-19.30

Hei tulevat monikkolasten vanhemmat!

Tervetuloa mukaan monikkoarki-iltaan 22.5. klo 17.30-19.30 MLL:n PerhePesän tiloihin Nummikatu 32. Illan aikana kuulet toisten monikkovanhempien kokemuksia arjesta monikkovauvojen kanssa ja pääset tapaamaan muita monikko-odottajia.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 21.5 mennessä.

Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tervetuloa! 😊


Leikkitreffit Oulussa – Vappuhulinaa 4.5.2024 🎈

Tervetuloa viettämään lauantai-iltapäivää leikkitreffeille Ouluun Vappu-teemalla 4.5 klo 14-16! 🎈

📍Oulun Hiukkavaarassa K-kaupan yhteydessä sijaitseva seurakunnan tila Hiuska (sisäänkäynti pakettiautomaattien vieressä) . Osoite on Paraatikatu 8 ja ilmaista (2h kiekolla) parkkitilaa löytyy kaupan parkkihallista.

Tarjolla pientä purtavaa, seuraa, leluja ja pelejä. Lapset ja aikuiset voivat halutessaan pukeutua vappu-teemaisesti tai naamiaisasuun.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki monikkoperheet, jäsenyyttä ei vaadita eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen. Lämpimästi tervetuloa! 🎈


Koko perheen Vappurieha Rovaniemellä ke 1.5.2024

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry kutsuu kaikki monikkoperheet viettämään yhteistä Vappuriehaa Rovaniemen Sirkus Taika-Aikaan ke 1.5.2024 klo 14-17. 🎈

Ilmoittautumiset 28.4. mennessä 🎈

Vappurieha on ilmainen kaikille monikkoperheiden lapsille 

(ikähaarukka 0-15 vuotta) sekä lasten vanhemmille. Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. 

Yhdistys tarjoaa kaikille Vappuriehaan osallistuville makoisat vappuherkut.🎈

Huomioithan, että jokainen liikkuu tapahtumassa omalla vastuulla. Yhdistys ei ole vakuuttanut tapahtumaan osallistuvia. Tapahtuman järjestämiseen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta. 

Tervetuloa ❤️


Huhtikuu

Monikkoarki-ilta Rovaniemellä ke 17.4.2024

Hei tulevat monikkolasten vanhemmat ja tuoreet monikoiden vanhemmat!

Tervetuloa monikkoarki-iltaan ke 17.4.2024
klo 17.30 Rovaniemen kansalaistalolle.

Illan aikana kuulet toisten monikkovanhempien kokemuksia, saat vinkkejä ja vertaistukea monikkoarkeen sekä pääset tapaamaan muita monikko-odottajia.

Ilmoittaudu mukaan 11.4. mennessä.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aineallergiat/rajoitteet.

Tapahtuma on avoin kaikille tuleville ja tuoreille monikkoperheille,  yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä! 😊

Tapahtuman järjestämiseen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.


Leikkitreffit Rovaniemellä la 13.4.2024

Monikkoperheiden leikkitreffeillä Rovaniemellä ollaan lauantaina 13.4. tärkeän asian äärellä. Sairaanhoitajat Laura Laine ja Ninni Äärelä tulevat opettamaan lasten ensiapua vanhemmille.

Aiheena:

 • Eloton (nopea kertaus eri ikäisen lapsen elvytyksestä)
 • Tajuton
 • Vierasesine (Heimlichin manööveri -harjoitus)
 • Anafylaksia
 • Lievät pään vammat
 • Haavat/palovammat
 • Kesän muistilista

MLL:n Perhetoimintakeskuksessa tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Lapsille mukavia pelejä ja leikkejä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki monikkoperheet, yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tapahtuman järjestämiseen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.

Tervetuloa ❤️


Leikkitreffit Sodankylässä la 13.4.2024

Tervetuloa mukaan liikkumaan ja viettämään toiminnallista lauantai-iltapäivää muihin monikkoperheisiin tutustuen. Leikkitreffit on tarkoitettu kaikenikäisille monikkolapsille, heidän sisaruksille ja vanhemmille.

Tapaamme Sodankylän liikuntahallin judosalissa lauantaisin 13.4., 18.5. ja 8.6. klo 14-16. Tarjolla pientä välipalaa, mehua ja kahvia.

Tapahtuma on avoin kaikille monikkoperheille, yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Huomioithan, että tapahtumaan osallistuvia ei ole vakuutettu yhdistyksen toimesta. Tapahtuman järjestämiseen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.


Vauva- ja taaperotapaamiset Oulussa ti 9.4.2024 ja ti 23.4.2024

Tapaamiset pidetään Oulun MLL:n PerhePesän tiloissa (Nummikatu 32) kello 10-12, tapaamiseen voi tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan.

Tervetulleita ovat monikkoperheet, joissa on vauva- ja taaperoikäisiä sekä tulevat monikkovanhemmat. Tarjolla kahvia ja vertaistukea. Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tilasta löytyy vaipanvaihtopiste, mikro sekä tilaa vaunuille ja rattaille. Kadun varresta löytyy 2h kiekkopaikkoja autolla saapuville.

Mahdollisista peruuntumista ilmoitetaan yhdistyksen somekanavissa.

Lämpimästi tervetuloa! 😊


Maaliskuu

Vauva- ja taaperotapaamiset Oulussa ti 12.3.2024 ja ti 26.3.2024

Tapaamiset pidetään Oulun MLL:n PerhePesän tiloissa (Nummikatu 32) kello 10-12, tapaamiseen voi tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan.

Tervetulleita ovat monikkoperheet, joissa on vauva- ja taaperoikäisiä sekä tulevat monikkovanhemmat. Tarjolla kahvia ja vertaistukea. Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tilasta löytyy vaipanvaihtopiste, mikro sekä tilaa vaunuille ja rattaille. Kadun varresta löytyy 2h kiekkopaikkoja autolla saapuville.

Mahdollisista peruuntumista ilmoitetaan yhdistyksen somekanavissa.

Lämpimästi tervetuloa! 😊


Leikkitreffit Oulussa la 23.3.2024

Suositut leikkitreffit jatkuvat – tervetuloa viettämään leppoisaa lauantai-iltapäivää leikkien ja muihin monikkoperheisiin tutustuen!

Oulun Hiukkavaarassa K-kaupan yhteydessä sijaitseva seurakunnan tila Hiuska (sisäänkäynti pakettiautomaattien vieressä) on käytössämme klo 14-16. Osoite on Paraatikatu 8 ja ilmaista (2h kiekolla) parkkitilaa löytyy kaupan parkkihallista.

Tarjolla pientä purtavaa, seuraa, leluja ja pelejä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki monikkoperheet, jäsenyyttä ei kysellä eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen.


Leikkitreffit Rovaniemellä la 23.3.2024

Leikkitreffit Rovaniemellä MLL:n perhetoimintakeskuksen tiloissa (Pirkkakatu 2) lauantaina 23.3. klo 14-16.

Luvassa rentoa yhdessäoloa koko perheelle; Vertaistukea vanhemmille kahvikupposen ääressä ja mukavaa touhua lapsille. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.


Leikkitreffit Torniossa la 16.3.2024

Leikkitreffit Torniossa Perheiden Talolla lauantaina 16.3. klo 14-16.

Tule tapaamaan alueen muita monikkoperheitä. Luvassa mukavia leikkejä lapsille sekä vertaistukea vanhemmille. Tarjolla kahvia, mehua sekä pientä purtavaa.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki monikkoperheet ja monikko-odottajat. Ennakkoilmoittautumisia tai yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä.

Tervetuloa ❤️


Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n sääntömääräinen vuosikokous to 14.3.2024

Aika: torstaina 14.3.2024 klo 17.00
Paikka: Teams-etäyhteydellä

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

 • Käsitellään edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä toiminnantarkastajan lausunto.
 • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle.
 • Päätetään alkaneen vuoden toimintasuunnitelmasta.
 • Valitaan toiminnantarkastajat seuraavalle toimintakaudelle.
 • Vahvistetaan yhdistyksen tulo- ja menoarvio.
 • Päätetään jäsenmaksun ja kannatusjäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2024 ja 2025.
 • Käsitellään muut esityslistassa mainitut asiat.

Mikäli yhdistyksen jäsenenä haluat saada jonkin asian käsittelyyn vuosikokouksessa, ilmoitathan siitä viimeistään 13.3. sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com

Ilmoittaudu kokoukseen 13.3. klo 16.00 mennessä

Tervetuloa mukaan!


Helmikuu

Lähde mukaan yhdistystoimintaan

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry etsii uusia aktiivisia vapaaehtoisia ❤️📣 Näin pystymme myös jatkossa tarjoamaan monipuolisesti tapahtumia ja vertaistuellista toimintaa monikkoperheille koko Pohjois-Suomen alueella. Voit toimia yhdistysaktiivina asuinpaikasta riippumatta omien aikataulujesi mukaan.

Järjestämme toiminnasta kiinnostuneille mahdollisuuden tavata meitä nykyisiä hallituslaisia kolmella paikkakunnalla:
📍Oulussa 28.2. klo 17.30 Ravintola Sokeri-Jussin Kievarissa (Pikisaarentie 2)
📍Rovaniemellä 28.2. klo 17.30 Rakas Restaurant & Barissa (Tarvantie 3)
📍Kajaanissa 2.3. klo 17 Ravintola Ranch (Kauppakatu 26)

Tule mukaan syömään, tutustumaan meihin ja kyselemään lisää😊 Kaipaamme uusia jäseniä hallitukseen, mutta myös vapaaehtoisiksi – yhdistyksemme vapaaehtoisena toimiminen ei automaattisesti velvoita sinua olemaan mukana myös hallituksessa. Tarjoamme ravintolaruokailun osallistujille. Osallistuminen ruokailuun ei vielä velvoita sinua mihinkään.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.2.


Monikkoarki-ilta Oulussa ti 27.2.2024

Hei tulevat monikkolasten vanhemmat!

Tervetuloa mukaan monikkoarki-iltaan 27.2. klo 17.30-19.30 MLL:n PerhePesän tiloihin Nummikatu 32. Illan aikana kuulet toisten monikkovanhempien kokemuksia arjesta monikkovauvojen kanssa ja pääset tapaamaan muita monikko-odottajia.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 26.2. mennessä.

Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tervetuloa! 

😊

Leikkitreffit Oulussa la 24.2.2024

Suositut leikkitreffit jatkuvat – tervetuloa viettämään leppoisaa lauantai-iltapäivää leikkien ja muihin monikkoperheisiin tutustuen!

Oulun Hiukkavaarassa K-kaupan yhteydessä sijaitseva seurakunnan tila Hiuska (sisäänkäynti pakettiautomaattien vieressä) on käytössämme klo 14-16. Osoite on Paraatikatu 8 ja ilmaista (2h kiekolla) parkkitilaa löytyy kaupan parkkihallista.

Tarjolla pientä purtavaa, seuraa, leluja ja pelejä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki monikkoperheet, jäsenyyttä ei kysellä eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen.


Leikkitreffit Rovaniemellä la 17.2.2024

Leikkitreffit Rovaniemellä jatkuvat MLL:n perhetoimintakeskuksen tiloissa (Pirkkakatu 2) lauantaina 17.2. klo 14-16.

Luvassa rentoa yhdessäoloa koko perheelle; Vertaistukea vanhemmille kahvikupposen ääressä ja mukavaa touhua lapsille. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.


Vauva- ja taaperotapaamiset ti 13.2.2024 ja ti 27.2.2024

Tapaamiset pidetään Oulun MLL:n PerhePesän tiloissa (Nummikatu 32) kello 10-12, tapaamiseen voi tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan.

Tervetulleita ovat monikkoperheet, joissa on vauva- ja taaperoikäisiä sekä tulevat monikkovanhemmat. Tarjolla kahvia ja vertaistukea. Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tilasta löytyy vaipanvaihtopiste, mikro sekä tilaa vaunuille ja rattaille. Kadun varresta löytyy 2h kiekkopaikkoja autolla saapuville.

Mahdollisista peruuntumista ilmoitetaan yhdistyksen somekanavissa.

Lämpimästi tervetuloa! 😊


Kaksosten päivä la 3.2.2024

Kaksosten päivää juhlitaan la 3.2.2024 kolmella paikkakunnalla: Oulussa, Kajaanissa ja Rovaniemellä.

Ilmoittaudu oman paikkakuntasi tapahtumaan erillisen lomakkeen kautta 31.1. mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

🎈 Oulun seudulla monikkoperheet juhlivat kaksosten päivää Hoplopissa.

Yhdistys tarjoaa jäsenperheiden monikkolasten liput. Perheen muut lapset omakustanteisesti hintaan:
1-vuotiaat 3,90 € /lapsi,
yli 2-vuotiaat 13,90 €/lapsi.

Ilmoittaudu Oulun tapahtumaan

🎈 Kainuun alueen monikkoperheet ovat tervetulleita kaksosten päivän juhlaan Lohtajan nuorisotalolle klo 10-13.

Ilmoittaudu Kajaanin tapahtumaan

🎈 Lapissa vietetään kaksosten päivää lauantaina Rovaniemen Rollohallissa.

Yhdistys tarjoaa jäsenperheiden monikkolasten liput (Hoppis+Park). Perheen muut lapset omakustanteisesti hintaan:
1-vuotiaat 8 €/lapsi,
yli 2-vuotiaat 16 €/lapsi (Hoppis+Park).

Ilmoittaudu Rovaniemen tapahtumaan


Tammikuu

Vauva- ja taaperotapaamiset Oulussa ti 16.1.2024 ja ti 30.1.2024

Vauva- ja taaperotapaamiset jatkuvat Oulussa!
Tapaamiset pidetään Oulun MLL:n PerhePesän tiloissa (Nummikatu 32) kello 10-12, tapaamiseen voi tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan.

Tervetulleita ovat monikkoperheet, joissa on vauva- ja taaperoikäisiä sekä tulevat monikkovanhemmat. Tarjolla kahvia ja vertaistukea. Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tilasta löytyy vaipanvaihtopiste, mikro sekä tilaa vaunuille ja rattaille. Kadun varresta löytyy 2h kiekkopaikkoja autolla saapuville.

Mahdollisista peruuntumista ilmoitetaan yhdistyksen somekanavissa.

Lämpimästi tervetuloa! 😊

Leikkitreffit Torniossa la 27.1.2024

Leikkitreffit Torniossa jatkuvat vuonna 2024! Tapaamme Perheiden Talolla lauantaisin klo 14-16. Keväälle sovitut treffipäivät ovat 27.1., 16.3. ja 25.5.

Tule tapaamaan alueen muita monikkoperheitä. Luvassa mukavia leikkejä lapsille sekä vertaistukea vanhemmille. Tarjolla kahvia, mehua sekä pientä purtavaa.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki monikkoperheet ja monikko-odottajat. Ennakkoilmoittautumisia tai yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. 

Tervetuloa ❤️

Joulukuu

Monikkovanhempien ilta Oulussa 15.12.2023

Tervetuloa viettämään monikkovanhempien iltaa Oulun keskustaan perjantaina 15.12. klo 18.00 alkaen. Kokoonnutaan yhdessä ruokailemaan ja hengähdetään hetki joulukiireiden keskellä. Voit esittää ilmoittautumislomakkeella oman toiveesi ruokapaikasta. Ravintolavalinta vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Paikalle voi tulla yksin tai puolison kanssa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Jäsenperheiden pikkujoulut Rovaniemellä la 2.12. klo 14-17

Lämpimästi tervetuloa Monikkoperheiden pikkujouluihin Rovaniemelle MLL:n Perhetoimintakeskukseen (Pirkkakatu 2) lauantaina 2.12.2023 klo 14.00 – 17.00. 

Tarjolla on jouluherkkuja (riisipuuroa, glögiä ja piparia) sekä lapsille pieni jouluinen yllätys. 

Joulupukki on myös luvannut vierailla tapahtumassa. 🎅

Ilmoittautumiset ti 28.11. klo 16 mennessä

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Jäsenperheiden pikkujoulut Oulussa 2.12. klo 14-16

Tervetuloa monikkoperheiden pikkujouluihin Ouluun! 

✨

Yhdistyksen jäsenperheiden pikkujoulut Oulussa Hiuskassa 2.12.2023 klo 14-16, osoitteessa Paraatikatu 8. Ilmoittautuminen linkistä 29.11. mennessä.

Luvassa toiminnallista puuhaa lapsille, joululauluhetki, jouluiset torttukahvit ja glögit sekä joulupukin vierailu! Joulupukilla on mukanaan pienet lahjat lapsille. Myös aikuisille jouluherkkukorin arvonta! ✨

Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

Marraskuu

Monikkovanhempien ilta Rovaniemellä la 11.11. klo 15 alkaen

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry kutsuu kaikki monikkoperheiden vanhemmat viettämään yhteistä iltaa lauantaina 11.11.2023.

Nautimme yhdessä hyvästä ruuasta ja vertaistuesta Ravintola Hookissa klo 15 alkaen. Ruokailun jälkeen menemme elokuviin Bio Rexiin. Voit halutessasi osallistua vain pelkkään ruokailuun. 

Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea ja ilmoittaudu mukaan pikimmiten, viimeistään 6.11.2023 klo 16 mennessä! Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tapahtuman järjestämiseen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Leikkitreffit Torniossa jatkuvat! Tapaamme Perheiden Talolla la 11.11. klo 14-16. 

Luvassa mukavia leikkejä lapsille sekä vertaistukea vanhemmille. Tarjolla kahvia, mehua sekä pientä purtavaa.

Ennakkoilmoittautumisia tai yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tapahtuman järjestämiseen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.
Tervetuloa ❤️

Lokakuu

Leikkitreffit Sodankylässä ma 30.10.2023

Sodankylässä aloitetaan monikkoperheiden yhteiset leikkitreffit ma 30.10.2023 klo 17.00-19.00 Seurakunnan tiloissa osoitteessa Papintie 8, Sodankylä.

Luvassa mukavia leikkejä lapsille sekä vertaistukea vanhemmille. Tarjolla kahvia, mehua sekä pientä purtavaa.

Ennakkoilmoittautumisia tai yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Kaikki monikkoperheet ovat lämpimästi tervetulleita! 👨‍👩‍👧‍👦❤️

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Sodankylän seurakunnan lapsi- ja perhetoiminnan kanssa. Tapahtumaan on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.

Vahva Lantionpohja -luento la 14.10.

Rovaniemen leikkitreffeille tulee la 14.10.2023 vierailemaan lantionpohjan fysioterapeutti Linda Nieminen. Hän pitää meille Vahva Lantionpohja -luennon. Tulkaahan kuulolle!

Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Tapahtuma on avoin kaikille monikkoperheille ja siihen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa! ❤️

Leikkitreffit Torniossa alkavat! Tervetuloa Perheiden Talolle la 7.10. klo 14-16.

Luvassa mukavia leikkejä lapsille sekä vertaistukea vanhemmille. Tarjolla kahvia/teetä, mehua sekä pientä purtavaa. Ennakkoilmoittautumisia tai yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tapahtuma on kaikille ilmainen ja sen järjestämiseen on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta. Tervetuloa ❤️

Syyskuu

Syysrieha Rovaniemellä Tallitontun Pihalla la 30.9.2023

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry kutsuu kaikki monikkoperheet koko perheen syysriehaan Tallitontun Pihalle, Rovaniemen Napapiirille (Pukinpolku 12) 30.09.2023 klo 14:00-17:00. 

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa, vertaistukea, pientä purtavaa sekä mahdollisuus ratsastaa ponilla! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pikimmiten ja varmista paikkasi 23.9.2023 mennessä. Osallistuminen ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä. Tapahtumaan on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.

Tarkemmat lisätiedot sekä ilmoittautuminen

Retki Ranuan eläinpuistoon su 17.9.2023

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry kutsuu monikkoperheet Ranuan eläinpuistoon su 17.9.2023. Paikalle voi saapua eläinpuiston aukioloajan puitteissa. 

Yhdistys maksaa yhden sisäänpääsylipun/perhe. Muut perheenjäsenet voivat ostaa sisäänpääsylipun kassalta hintaan 19 € / aikuinen ja 15,50€/lapsi (4-14v.). Alle 4-vuotiaat pääsevät puistoon ilmaiseksi.

Tapahtumaan on saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta, joten tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Lapin hyvinvointialueella asuville monikkoperheille. Osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, mutta kaikkien halukkaiden osallistujien tulee ilmoittautua tapahtumaan.

Sitovat ilmoittautumiset 8.9.2023 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Leikkitreffit Rovaniemellä syksy 2023

Leikkitreffit Rovaniemellä jatkuvat MLL:n perhetoimintakeskuksen tiloissa (Pirkkakatu 2) kerran kuukaudessa lauantaisin (16.9., 14.10., 18.11. ja 9.12.) klo 14-16. 

Luvassa rentoa yhdessäoloa koko perheelle; Vertaistukea vanhemmille kahvikupposen ääressä ja mukavaa touhua lapsille. Ennakkoilmoittautumista tai yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tapahtumaan saatu Lapin hyvinvointialueen toiminta-avustusta.

Tervetuloa ❤️

Vauva- ja taaperotapaamiset Oulussa syksy 2023

Vauva- ja taaperotapaamiset jatkuvat Oulussa!
Tapaamiset pidetään Oulun MLL:n PerhePesän tiloissa (Nummikatu 32) kello 9.30-12, tapaamiseen voi tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan.

Tervetulleita ovat monikkoperheet, joissa on vauva- ja taaperoikäisiä sekä tulevat monikkovanhemmat. Tarjolla kahvia ja vertaistukea. Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tilasta löytyy vaipanvaihtopiste, mikro sekä tilaa vaunuille ja rattaille.

Mahdollisista peruuntumista ilmoitetaan yhdistyksen somekanavissa.

Lämpimästi tervetuloa! 😊

Elokuu

Siivouspäivä Oulussa 26.8

Tule mukaan myyjäksi tai shoppailemaan kirppislöytöjä Oulun Mannerheiminpuistoon 26.8.2023. Tällöin vietetään valtakunnallista siivouspäivää, joten tsekkaathan siivouspäivän säännöt, mikäli olet tulossa myyjäksi:

https://siivouspaiva.com/info/siivouspäivän-perusteet

Myyjät toivotaan tulevan paikalle klo 10 alkaen. Ei ennakkoilmoittautumista. Meidän paikaksi on @siivouspaiva sivustolla merkitty mannerheiminpuistosta Sepänkadun ja Isokadun kulmaus. Paikan päältä löytyy vielä meidän banderollimme, niin tiedät löytäneesi oikeaan osoitteeseen 👍

Toivottavasti saadaan päivälle runsaan kävijämäärän lisäksi aurinkoista keliä 😎

Vauva- ja taaperotapaamiset

Vauva- ja taaperotapaamiset starttaavat jälleen!

Aloitamme tällä kertaa elokuussa leikkipuistotreffeillä.

Tapaamiset 16.8., 23.8 ja 30.8. Oulussa Mannerheiminpuiston leikkipuistossa keskustassa klo 9.30-12. Säävaraus, ilmoitamme somessa mahdollisista peruuntumista tai paikan vaihdoksista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Toivotamme tervetulleiksi myös monikko-odottajat. Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä 😊

Vahvuutta vanhemmuuteen parisuhteesta -webinaari 16.8. klo 17.30-19.00

Luennon teemoja ovat muun muassa kiintymyssuhde, keskustelutaidot, tarpeet ja odotukset parisuhteessa sekä parisuhteessa yhdessä kasvaminen.

Webinaarin järjestää Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry ja se on avoin ja maksuton kaikille monikkovanhemmille. Ennakkoilmoittautumisia ei vaadita. Osallistu tämän linkin kautta.

Tapahtumaan on saatu Pohteen järjestöavustusta.

Kesäkuu

Leikkitreffit Rovaniemellä 19.6.2023

Vauvojen, taaperoiden ja leikki-ikäisten leikkitreffit jatkuvat kesällä MLL:n perhetoimintakeskuksessa (Pirkkakatu 2, Rovaniemi).
Kesän tapaamiset:
Ma 19.6. klo 17-19,
La 12.8. klo 14-16.
Rentoa yhdessäoloa koko perheelle; Vertaistukea vanhemmille kahvikupposen ääressä, leikkikavereita ja mukavaa touhua lapsille. Avoin kaikille monikkoperheille, eikä ennakkoilmoittautumisia vaadita.
Tervetuloa ❤️

Piknik Ainolanpuistossa 17.6.2023

Hei monikkoperhe Oulussa tai lähiseudulla, tervetuloa piknikille! ☀️

Ota mukaan oma viltti sekä halutessasi evästä ja tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia muiden alueen monikkoperheiden kanssa ❤️ Tarjoamme tilaisuudessa jäätelöt Pohjois-Suomen monikkoperheet ry:n jäsenperheiden lapsille, varaudu siis näyttämään jäsenkorttisi (löytyy sähköpostista) 😋🍦

Huom! Tilaisuus ei vaadi ennakkoilmoitusta, mutta huomioithan säävarauksen: kovin sateisella säällä emme järjestä tapahtumaa. ☔ Mahdollisista muutoksista ilmoitamme sosiaalisen median kautta.

Paloasemavierailu Oulussa 8.6.2023

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry järjestää jäsenperheilleen vierailun Oulun Linnanmaan paloasemalle 8.6.2023 klo 18.00. Ilmoittautumiset 2.6.2023 mennessä tämän linkin kautta.
Huom! Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen voidaan sulkea jo aikaisemmin.

EDIT. Tapahtuma täyttyi ennätysvauhtia, mutta voit ilmoittautua varasijalle. Mikäli kiinnostusta on enemmänkin, pyrimme järjestämään myöhemmin myös toisen vierailun. 🚒

Toukokuu

Äiti, tervetuloa ruokailemaan mitä parhaimmassa seurassa ❤️

Kajaanissa 6.5.2023 klo 9.30 Leipomo- ja kondiittoriliike Pekka Heikkinen & Kumpp.
Oulussa 11.5.2023 klo 18 Ravintola Zivagossa
Rovaniemellä 11.5.2023 klo 18 Ravintola Wingstonissa.

Yhdistys tarjoaa aamupalan Kajaanissa tai valitsemasi alku- tai jälkiruoan sekä juoman omakustanteisen illallisen yhteydessä Oulussa ja Rovaniemellä.

Ilmoittaudu mukaan:
KAJAANI: 3.5. mennessä sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com otsikolla ”Aamupala Kajaanissa”
OULU: 5.5. mennessä tämän lomakkeen kautta.
ROVANIEMI: 7.5. mennessä sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com, otsikolla ”Rovaniemen illallinen”

Huolehdithan, että jäsenmaksusi on maksettu ennen mukaan ilmoittautumista, sillä tämä tapahtuma on ainoastaan yhdistyksen jäsenille.

Maaliskuu

Monikkoarki-ilta Oulussa 16.3.2023

Hei tulevat monikkolasten vanhemmat! Tervetuloa mukaan monikkoarki-iltaan torstaina 16.3 klo 17.30-19.30 MLL:n PerhePesän tiloihin Etu-Lyötyssä (Peltokatu 24B). Illan aikana kuulet toisten monikkovanhempien kokemuksia arjesta monikkovauvojen kanssa ja pääset tapaamaan muita monikko-odottajia.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 15.3 mennessä.

Yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä. Tervetuloa! 😊

Helmikuu

Kaksosten päivä Oulussa 12.2.2023

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry kutsuu kaikki monikkoperheet juhlimaan kaksosten päivää Timosenkosken luontokoululle (Timosenkoskentie 44, Oulu) sunnuntaina 12.2. Klo 10-13.

Kaksoset ja kolmoset sisaruksineen pääsevät seikkailemaan Puolen hehtaarin metsässä erilaisten tehtävien parissa. Luvassa ongintaa, kasvomaalausta ja vaikka mitä muuta kivaa! Tehtävärasteja on sekä sisällä että ulkona.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Suomen Diakoniaopiston lastenohjaajaopiskelijoiden kanssa. Paikalle voi saapua, kun itselle sopii. Yhdistys tarjoaa makkaraa ja pientä purtavaa ja juotavaa. PSMP:n jäsenyyttä ei vaadita, mutta tapahtumaan täytyy ilmoittautua etukäteen tämän linkin kautta 5.2. mennessä.

https://forms.gle/ifxyy1fyYTnbfPwEA

Mukaan mahtuu 30 ensimmäisenä ilmoittautunutta perhettä. Tapahtuma on maksuton.

Lämpimästi tervetuloa!

⭐️ Ilmoitathan ystävällisesti sähköpostitse pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com, mikäli osallistumisenne tapahtumaan peruuntuu tai ilmoittamassanne osallistujamäärässä tapahtuu muutoksia.

⭐️ Pyydämme huomiomaan, että jokainen vanhempi vastaa itse omista lapsistaan. Emme ole vakuuttaneet tapahtumaan osallistuvia.

Joulukuu

Oulun perhepikkujoulut 11.12.2022

Pohjois-Suomen Monikkoperheet kutsuu jäsenperheet pikkujouluihin Oulun HopLoppiin 11.12. 🎄
Yhdistys tarjoaa jäsenperheelle kaksi pääsylippua, muut perheen mahdollisesti tarvitsemat liput voi ostaa edulliseen ryhmähintaan 11,90€/lippu. Jäsenedut saa kassalta voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. Aikuiset ja alle 2-vuotiaat maksutta.
Meille varatuissa synttärihuoneissa mahdollisuus tavata muita monikkoperheitä ja nauttia naposteltavista klo 14.00-15.30. Voit kuitenkin saapua HopLopiin juuri sinulle sopivana aikana. Sisäänpääsyedut ovat voimassa koko päivän: HopLop on avoinna kyseisenä päivänä klo 9-20.
Pukeudu halutessasi jouluiseen asuun ja lähde mukaan pikkujouluseikkailuun! Ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta 4.12. mennessä. Lämpimästi tervetuloa!
💌 https://forms.gle/z3sze5C8eFb2hmuD7
🎄 Ilmoitathan ystävällisesti sähköpostitse pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com, mikäli osallistumisenne tapahtumaan peruuntuu tai ilmoittamassanne osallistujamäärässä tapahtuu muutoksia.
🎄Pyydämme huomiomaan, että jokainen vanhempi vastaa itse omista lapsistaan. Emme ole vakuuttaneet tapahtumaan osallistuvia.

Rovaniemen perhepikkujoulut 3.12.2022

Tervetuloa perhepikkujouluun Rovaniemen ja lähialueiden jäsenperheet! Vietämme pikkujoulua lauantaina 3.12.2022 klo 15-18 Rovaniemen MLL:n tiloissa osoitteessa Pirkkakatu 2 pipareita koristellen ja joulupuuroa nauttien. Ilmoittautumiset 28.11. mennessä sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com otsikolla Pikkujoulut Rovaniemi. Viestissä pyydämme ilmoittamaan perheestänne osallistuvien lasten ja aikuisten lukumäärän sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Marraskuu

Monikkoarki-ilta 29.11.2022.

Hei tulevat monikkolasten vanhemmat!

Tule mukaan tiistaina 29.11. klo 17.30-19.30 MLL:n Perhepesään Etu-Lyötyssä (Peltokatu 24B) kuulemaan arjesta monikkovauvojen kanssa. Illan aikana saat vinkkejä ja vertaistukea uuden arjen alkuun. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 28.11. mennessä.

Tervetuloa mukaan kaikki Pohjois-Suomen tulevat monikkovanhemmat, yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä! 😊

Pienten monikoiden leikkitreffit 12.11.2022

Tervetuloa viettämään leppoisaa lauantai-iltapäivää leikkien ja muihin monikkoperheisiin tutustuen! 15.10. ja 12.11. klo 15-17 käytössämme on Oulun Hiukkavaarassa K-kaupan yhteydessä sijaitseva seurakunnan tila Hiuska. Osoite on Paraatikatu 8. Tarjolla pientä purtavaa, seuraa, leluja ja pelejä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki monikkoperheet, jäsenyyttä ei kysellä eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Vaalikokous 10.11.2022

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n sääntömääräinen vaalikokous pidetään torstaina 10.11. klo 18.00 Puistokahvila Makiassa (Otto Karhin puisto, 90100 Oulu). Vaalikokouksessa valitaan Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n hallituksen jäsenet ja puheenjohtaja toimikaudelle 2023. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan hallituksessa, ilmoitathan siitä viimeistään 9.11. sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com.

Lokakuu

Uusien vapaaehtoisten ilta 20.10.2022 Sokeri-Jussin kievarissa Oulussa.

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry etsii uusia hallituksen jäseniä ja muita aktiivisia vapaaehtoisia, jotta pystymme jatkossakin järjestämään monipuolisesti tapahtumia ja vertaistuellista toimintaa monikkoperheille koko Pohjois-Suomen alueella.

Järjestämme hallitustoiminnasta kiinnostuneille mahdollisuuden tavata meitä nykyisiä hallituslaisia torstaina 20.10.2022 Ravintola Sokeri-Jussin Kievarissa (Pikisaarentie 2, 90100 Oulu) klo 18.00 ruokailun merkeissä. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet etusivulta!

Pienten monikoiden leikkitreffit 15.10.2022

Tervetuloa viettämään leppoisaa lauantai-iltapäivää leikkien ja muihin monikkoperheisiin tutustuen! 15.10. ja 12.11. klo 15-17 käytössämme on Oulun Hiukkavaarassa K-kaupan yhteydessä sijaitseva seurakunnan tila Hiuska. Osoite on Paraatikatu 8. Tarjolla pientä purtavaa, seuraa, leluja ja pelejä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki monikkoperheet, jäsenyyttä ei kysellä eikä tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Syyskuu

Monikkoarki-ilta Oulussa 14.9.2022

Hei tulevat kaksosten ja kolmosten vanhemmat!

Tule mukaan keskiviikkona 14.9. klo 17.30-19.30 Mellenius-talolle (Peltolankaari 18) kuulemaan arjesta monikkovauvojen kanssa. Illan aikana saat vinkkejä ja vertaistukea uuden arjen alkuun. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 13.9. mennessä.

Tervetuloa mukaan kaikki Pohjois-Suomen tulevat monikkovanhemmat, yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä!

Elokuu

Retki Ranuan eläinpuistoon 13.8.2022

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry kutsuu jäsenperheet viettämään ikimuistoista kesäpäivää Ranuan eläinpuistoon lauantaina 13.8.2022.

Retkellä juhlistamme helmikuussa juhlimatta jäänyttä kaksosten päivää. Yhdistys tarjoaa jäsenperheille kaksi lippua (kaksi aikuisten lippua tai yhden aikuisen ja yhden lasten lipun), loput liput kukin perhe kustantaa itse. Alle 4-vuotiaat pääsevät puistoon ilmaiseksi. Eläinpuisto on auki klo 10-18 ja sinne voi saapua omaan tahtiin milloin vain. Yhteiskuljetusta ei järjestetä. Hallituksen jäseniä on tavattavissa retkellä, sovitaan tarkempi tapaamispaikka ja -aika myöhemmin. Tapaamisessa on tarjolla lapsille pieni yllätys. Jokainen perhe vastaa retken aikana omista lapsistaan ja huolehtii tarvittavat vakuutukset. Ennakkoilmoittautumisia pyydetään 1.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com. Kerro viestissä, kuinka monta aikuista ja kuinka monta ja minkä ikäisiä lapsia on tulossa mukaan.

Tervetuloa mukaan!

Heinäkuu

Hurjan hauska autokirja -nukketeatteriesitys ja piknik Oulussa 2.7.2022

Kuva: Noora Lukkarila

Pohjois-Suomen monikkoperheet ry kutsuu jäsenperheensä viettämään yhteistä piknik-tapahtumaa sekä nauttimaan Hurjan Hauska Autokirja -nukketeatterista Oulun Hupisaarille 2.7.2022.

Yhdistys tarjoaa nukketeatteriin kaksi lippua / jäsenperhe. Muut liput omakustanteisesti 12 euroa/lippu (normaalihinta 15 euroa/lippu).

Aikataulu ja ohjelma:

PIKNIK: Hupisaarten keskusleikkipuiston (ns. Ainolan leikkipuisto) reunalla, Alakööki-rakennuksen takana olevalla eväspaikalla klo 14:00 alkaen.

Yhdistys tarjoaa pientä naposteltavaa & juotavaa, joten otathan tarvittaessa mukaan lisäksi myös omaa evästä! Emme valitettavasti voi huomioida tässä tapahtumassa erityisruokavalioita.

NUKKETEATTERI: Esitys alkaa klo 16:00. Lippujen jako ilmoittautuneille piknik-paikalla klo 14:00-15:30 välillä.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu mukaan 15.6.2022 mennessä alla olevan linkin kautta. Saat sähköpostitse kopion vastauksistasi, missä näkyvät myös maksuohjeet omakustanteisille lipuille. Luethan ohjeet huolella ja toimi ohjeiden mukaisesti varmistaaksesi lippusi nukketeatteriin.

https://forms.gle/6zkfwUd71CybTLmw8

HUOM!
– Lippuja on rajattu määrä. Ilmoittautuminen voidaan sulkea aiemmin, mikäli liput varataan loppuun ennen ilmoittautumisajan päättymistä.
– Piknikillä säävaraus. Ilmoitamme sähköpostitse osallistujille 2.7.2022 klo 10:00 mennessä, mikäli piknik peruuntuu. Ohjeistamme samalla uudelleen lippujen luovutuksen.
– Ilmoittautumiset ovat sitovia.
– Yhdistys ei ole vakuuttanut tapahtumaan osallistuvia. Pyydämme huomioimaan, että jokainen vanhempi vastaa itse omista lapsistaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kohtaamaan muita monikkoperheitä ja nauttimaan teatterin riemusta!

Kesäkuu

Monikkoarki-ilta Oulussa 13.6.2022

Hei tulevat monikkolasten vanhemmat ja odottajat! Tule mukaan maanantaina 13.6.2022 kello 17:30-19:30 Mellenius-talolle (Peltolankaari 18) kuulemaan arjesta monikkovauvojen kanssa. Illan aikana saat vinkkejä ja vertaistukea uuden arjen alkuun. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 12.6. mennessä. Tervetuloa mukaan kaikki Pohjois-Suomen tulevat monikkovanhemmat, yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä!

Monikkoperheiden vierailu Linnanmaan paloasemalla 8.6.2022

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry järjestää jäsenperheilleen vierailun Oulun Linnanmaan paloasemalle 8.6.2022 klo 18:00. HUOM! Tapahtuma täynnä.

Monikkoäitien illallinen Rovaniemellä 7.6.2022

Kutsumme jäsenperheidemme äidit nauttimaan illallista ravintola Gustav Kitchen & Bariin tiistaina 7.6.2022 klo 18. Yhdistys tarjoaa joko alku- tai jälkiruuan sekä kahvit, sekä tietysti hyvää seuraa ja vertaistukea. Ilmoittautumiset 31.5. mennessä sähköpostiin pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com

Toukokuu

Monikkoäitien illallinen 11.5.2022 Oulussa

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry kutsuu kaikki jäsenperheiden äidit nauttimaan illallista ravintola Pannuun keskiviikkona 11.5.2022 kello 18 alkaen. Yhdistys tarjoaa joko alku- tai jälkiruuan ja kahvit sekä tietysti hyvää seuraa ja vertaistukea. Sitovat ilmoittautumisen 4.5. mennessä sähköpostiin pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com. Lämpimästi tervetuloa!

Helmikuu

Monikkoarki-ilta 28.2.2022 Teamsin välityksellä

Hei tulevat monikkolasten vanhemmat ja odottajat! Tule mukaan tiistaina 28.2.2022 klo 17:30 alkaen kuulemaan arjesta monikkovauvojen kanssa. Illan aikana saat vinkkejä ja vertaistukea tulevaan elämänmuutokseen. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 27.2.2022 mennessä. Tapahtuma toteutetaan etätapahtumana Teamsin välityksellä. Kaikki Pohjois-Suomen tulevat monikkoperheet ovat tervetulleita, yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä!

Kuva: Pixabay

Joulukuu

Kainuun alueen pikkujoulut Sotkamossa 12.12.2021

Pikkujoulun tunnelmaan pääsemme su 12.12. Sotkamossa. Tulettehan paikalle vain täysin terveinä.

Perheillä on mahdollisuus seikkailla uudelle Hiukan luontopolun kodalle klo 12.30-14.30 välillä. Kota sijaitsee Hiukan harjun päällä luontopolun varressa. Perillä on mahdollisuus paistaa makkaraa, lisäksi jouluista naposteltavaa. Tarjoilut ovat jäsenperheille maksuttomat.

Ulkoilun jälkeen on mahdollista jatkaa jouluisissa tunnelmissa Sotkamon kirkossa klo 15 Lasten kauneimpia joululauluja laulaen.

Ilmoita osallistumisestanne sähköpostitse perjantaihin 10.12. mennessä pohjoissuomenmonikkoperheet @ gmail. com
Otsikoi viesti: pikkujoulut sotkamo
Kerro viestissä kuinka monta henkilöä perheestänne osallistuu, mahdolliset erikoisruokavaliot ja lasten iät. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman pakkasraja on -15.

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n pikkujoulut 11.12.2021

Pohjois-Suomen monikkoperheet ry kutsuu jäsenperheet viettämään perhepikkujouluja Timosenkosken luontokoululle (Timosenkoskentie 44, Oulu) lauantaina 11.12. klo 15.30-17.30. Koronatilanteen vuoksi ohjelma on ulkona, mutta sisätiloissa voi käydä vessassa, vaihtaa vaippoja, ruokkia vauvoja jne. Tulettehan paikalle vain terveinä, ja huolehditaan yhdessä hygieniasta. Luvassa on tunnelmallinen tonttupolku tehtävärasteineen, lapsille pieni yllätys sekä makkaranpaistoa glögeineen ja pikkupurtavineen. Mukaan voit ottaa oman pulkan ja mukin, mutta ilmankin pärjää. Lapset kannattaa varustaa huomioliivein tai heijastimin.

Ilmoittaudu mukaan 8.12. mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com. Otsikoi sähköposti ”Pikkujoulut Oulu”. Kerro viestissä kuinka monta henkilöä perheestänne osallistuu, mahdolliset erikoisruokavaliot ja lasten iät. Lämpimästi tervetuloa!

Monikkoarki-ilta tiistaina 7.12.2021

Hei tulevat monikkolasten vanhemmat ja odottajat! Tule mukaan tiistaina 7.12.2021 klo 17:30-19:30 kuulemaan arjesta monikkovauvojen kanssa. Illan aikana saat vinkkejä ja vertaistukea tulevaan elämänmuutokseen. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 6.12.2021 menessä. Tapahtuma toteutetaan etätapahtumana Teamsin välityksellä. Kaikki Pohjois-Suomen tulevat monikkoperheet ovat tervetulleita, yhdistyksen jäsenyyttä ei edellytetä!

Marraskuu

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n vaalikokous 4.11.2021 Oulussa

Yhdistyksen sääntömääräinen vaalikokous järjestetään 4.11.2021 kello 18 Puistokahvila Makiassa, osoitteessa Otto Karhin puisto, 90100. Vaalikokouksessa valitaan Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet toimintakaudelle 2022. Vaalikokouskutsu esityslistoineen on lähetetty jäsenten sähköpostiin aiemmin lokakuussa. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan hallituksessa, ilmoitathan siitä viimeistään 3.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com

Tervetuloa mukaan!

Joulukorttikuvaus Limingassa 16-17.11.2021

Paljon toivottu ja odotettu joulukorttikuvaus tulee jälleen! Skopixin Seppo kuvaa Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenperheiden joulukorttikuvaukset studiollaan (Linnukkatie 6, Liminka) 16. ja 17. marraskuuta 2021. Tämän vuoden jouluteema on tyyliltään perinteinen, vaalea ja yksinkertainen. Kuvausaika per varaus on 15 minuuttia ja on yhdistyksen jäsenille ilmainen. Kuvat tulevat nähtäville arviolta kahden viikon kuluessa ja niistä voi tilata joulukortteja sekä tavallisia kuvatuotteita Tilaakuvat-verkkokaupan kautta. Maksat ainoastaan teettämistäsi kuvista.

Yhtä perhettä kohden on varattu 15 minuuttia kuvausaikaa, joten olethan ajoissa. Toivomme, että tulette sisätiloihin kuitenkin aikaisintaan 5 minuuttia ennen omaa kuvausaikaa, jotta edellinen perhe saa kuvausrauhan. Oman aikasi pääset varaamaan:
https://skopix.simplybook.it#book/service/31

Seppo on useaan kertaan palkittu kuvaaja ja suosittelemme myös omien kokemustemme perusteella häntä lämpimästi. Lisätietoja: http://www.skopix.com
email: skopix@skopix.com

Ihania joulukorttikuvauksia monikkoperheille!

Parisuhdeilta Teatteri Riossa 6.11.2021

Tervetuloa viettämään parisuhdeiltaa Teatteri Rioon!

Tarjoamme yhdistyksen jäsenille mahdollisuuden viettää iltaa muiden monikkovanhempien kanssa Ilari Johanssonin stand up -esityksen merkeissä Teatteri Riossa (Hallituskatu 11, 90100 Oulu) la 6.11. klo 18.00 alkaen. Sitovat ilmoittautumiset 14.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com. Otsikoi ilmoittautumisesi ”Teatteri Rio”. Tapahtumassa on omavastuumaksu 15€/pariskunta, jonka maksamiseen saat ohjeet sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Mukaan mahtuu 15 pariskuntaa. Mikäli tapahtuma täyttyy ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ilmoitamme siitä tapahtumatiedoissa yhdistyksen Facebook- ja internetsivuilla. Mikäli esitys peruuntuu Teatteri Rion toimesta, palautamme omavastuumaksun. Muissa tapauksissa omavastuumaksua ei palauteta, vaan ilmoittautumiset ovat sitovia. Liput jaetaan esityspäivänä Teatteri Rion aulassa klo 17.30. Tulethan paikalle ajoissa!

Lisätietoa esityksestä löydät täältä.

Lokakuu

Monikkovanhempien nuotioilta Oulun Lintulammen nuotiopaikalla 13.10.2021

Tervetuloa tulistelemaan Oulun Lintulammen nuotiopaikalle keskiviikkona 13.10. klo 18 alkaen! Paikalle ovat tervetulleita kaikki monikkovanhemmat ja -odottajat, jäsenkorttia ei kysellä. Jätetään lapset kuitenkin tällä kertaa kotiin. Tarkoitus on viettää leppoisa ilta vertaistukea jakaen ja syysillasta tunnelmoiden. Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry tarjoaa grillattavaa ja pientä purtavaa, omat juomat mukaan. Tarjoiluja varten toivomme ennakkoilmoittautumisia sähköpostitse osoitteeseen pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com, kerrothan jos sinulla on erikoisruokavalio. Paikalle saa tulla myös ilmoittautumatta hetken mielijohteesta! Jos tulet autolla, parkkipaikka on Lintulan kentän vieressä.

Kaksostenpäivä Rovaniemellä 2.10.2021

Rovaniemellä juhlitaan kaksosten päivää lauantaina 2.10.2021! Tervetuloa viettämään sitä joko Tallitontun pihalle tai Rollohalliin. Voitte valita kumpaan tapahtumaan osallistutte. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

TALLITONTUN PIHA: Monikkolapset pääsevät yhdistyksen jäsenkortilla ilmaiseksi vierailulle kotieläinpihalle. Sisarukset ja vanhemmat omakustanteisesti (8€/aikuinen ja 5€/lapsi 3-15 v).Yhdistys tarjoaa pienimuotoista välipalaa klo 14-16 Lapin kodalla. Mikäli osallistut Tallitontun Pihan välipalatapahtumaan ja toivot, että erityisruokavaliosi huomioidaan, laitathan viestiä su 26.9.2021 mennessä pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com. Edut kassalla voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. Tallitontun piha avoinna lauantaina klo 11-16.
https://www.elfsfarmyard.com/

TAI ROLLOHALLI: Yhdistys tarjoaa monikkolapsille Rollohallin yhteisliput. Yhteislipulla pääsee nauttimaan sekä RolloHoppiksen hauskoista aktiviteeteistä että RolloParkin huimasta tarjonnasta. Lisäetuna Rollohallissa monikkolasten sisaruksille tarjoussisäänpääsy 12 € / lapsi. Kaikilla RolloHallin aktiviteetteihin osallistuvilla tulee olla pääsylippu. Pelkästään valvomassa olevat 0 €. Edut kassalla voimassaolevaa jäsenkorttia näyttämällä. Rollohalli avoinna lauantaina klo 11-18.
https://rollohalli.fi/

Varmistattehan hyvissä ajoissa, että jäsenyys on voimassa ja sähköinen jäsenkortti tallessa, sitä kysytään lipunmyynnissä. Myös nimet otetaan ylös lipunmyynnissä yhdistyksen tilastointia varten. Vinkki! Jäsenkortti on toimitettu sähköpostiin, joten sähköpostin hakutoimintoon ”jäsenkortti” kirjoittamalla se löytyy yleensä helposti!

Mukava kaksostenpäivää Rovaniemelle!

Syyskuu

Monikkoarki-ilta odottajille ja pienten monikkovauvojen vanhemmille 16.9.2021

Järjestämme monikkoarki-illan torstaina 16.9.2021 etänä Teams-yhteydellä kello 17:30-19:30. Ilta on suunnattu monikko-odottajille ja pienten monikoiden vanhemmille. Illan aikana kuulet monikkovanhempien kokemuksia ja vinkkejä monikkoarjesta, ja tilaa on myös kysymyksille ja keskustelulle. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com 15.9.2021 mennessä. Otamme enemmän kuin mielellämme vastaan toiveita illan suhteen!

Toukokuu

Kaksostenpäivä Kajaanissa Kainuun alueen monikkoperheille 17.6.2021

Pohjois-Suomen Monikkoperheet järjestää helmikuulta siirtyneen kaksostenpäivän tapahtuman Kajaanin liikennepuistossa 17.6.2021 kello 17-19. Iltaa vietetään perhepiknikin merkeissä, jotain pakkaa mukaan omat eväät. Paikalla on tuttuun tapaan Kaon lastenohjaajaopiskelijoita järjestämässä ohjelmaa ja lapset pääsevät myös ajamaan opastetusti liikennepuiston menopeleillä. Huomioidaan tapahtumassa vallitsevat koronaohjeistukset eli muistetaan turvavälit, käsihygienia sekä saavutaan paikalle vain täysin terveenä.

Ilmoittaudu mukaan 13.6.2021 mennessä sähköpostitse pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro perheen osallistujamäärä (aikuiset + lapset). Tapahtuma on maksuton.

Tervetuloa kaikki alueen monikkoperheet!

Huhtikuu
Maaliskuu
Vuosikokous 26.3.2021

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Aika: Maanantaina 29.3.2021 klo 18.00
Paikka: Teams-etäyhteydellä Covid-pandemian kokoontumisrajoitusten vuoksi (Kasteheinäntie 20, 90540 Oulu)

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

 • Käsitellään edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus sekä toiminnantarkastajan lausunto
 • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle
 • Päätetään alkaneen vuoden toimintasuunnitelmasta
 • Valitaan toiminnantarkastajat seuraavalle kaudelle
 • Vahvistetaan yhdistyksen tulo- ja menoarvio
 • Päätetään jäsenmaksun ja kannatusjäsenmaksun suuruudesta
 • Käsitellään muut esityslistassa mainitut asiat

Mikäli yhdistyksen jäsenenä haluat saada jonkin asian käsittelyyn vuosikokouksessa, ilmoitathan siitä viimeistään 12.3. sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com

Ilmoittautumiset kokoukseen:
Ma 22.3.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com.
Ilmoittautuneille lähetetään linkki kokoukseen viimeistään kokousta edeltävänä päivänä.

Tervetuloa mukaan!
Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n hallitus

ulkoilua, äiti ja isä kävelevät lapset harteilla talvisessa maisemassa

Helmikuu
Uniluento, maanantai 15.2.2021 klo 13.00

Laura Jalkanen, Unihiekkaa – Uniohjausta lapsiperheille pitää ma 15.2.2021 klo 13.00 etäyhteyksin luennon monikkolasten unen tukemisesta.
Luento on tarkoitettu Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry:n jäsenille. Luennon sisältö on suunniteltu 0-24kk ikäisten monikkolasten vanhemmille.

Ilmoittaudu ke 10.2. mennessä sähköpostilla pohjoissuomenmonikkoperheet@gmail.com. Laita viestin otsikoksi ”uniluento”.
Viestiin voi myös kirjoittaa kysymyksiä Lauralle monikoiden uniasioista.

Luennosta tulee tallenne, eli jos luennon ajankohta ei sovi, ilmoittaudu silti, niin pääset katsomaan tallenteen ja diat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luennolle!