Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Valmennuksen sisältö:

Järjestämme monikko-odottajille valmennusta, joka koostuu kahdesta eri sisältöisestä tapaamisesta. Voit myös osallistua vain toiseen tapaamiseen.

  • Ensimmäisen illan aikana keskustellaan monikkovauvojen odotuksesta ja synnytyksestä. Paikalla on mahdollisuuksien mukaan myös kätilö ja/tai terveydenhoitaja.
  • Toinen ilta sisältää keskustelua vauva-arjesta, imetyksestä, hankinnoista, parisuhteesta ja kaksosten vanhemmuudesta. Pyrimme saamaan paikalle myös imetystukihenkilön.

Lisäksi molempien iltojen aikana esitellään valtakunnallista monikko-odottajille suunnattua perhevalmennusmateriaalia ja Hyvinkään seudun Monikkoperheet ry:n toimintaa ja tapahtumia. Valmennukset pidetään Hyvinkään seudun monikkoperheet ry:n valmennustiimin toimesta, johon kuuluu kolme monikkoäitiä. Valmennustiimin jäsenten tarjoama vertaistuki ja asiantuntemus perustuvat kunkin omiin kokemuksiin, joiden myötä monikkoperhearjesta ja siihen liittyvistä asioista tilaisuuksissa keskustellaan. Voit myös samalla verkostoitua toisiin monikko-odottajiin ja jakaa kokemuksia.

Koronavirustilanteen vuoksi jatkamme valmennustoimintaa etäyhteyksin kunnes tilanne muuttuu.

Tulevat monikkoperhevalmennukset:

Kevään 2021 valmennukset järjestetään etäyhteydellä. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen iltaan.

  • torstaina 15.4.2021 klo 18-20 (ilmoittautumiset 8.4. mennessä)
  • torstaina 22.4.2021 klo 18-20 (ilmoittautumiset 15.4. mennessä)

Tilaisuuteen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa Teams-linkin, josta pääsevät mukaan monikko-odottajien iltaan. Etäyhteydellä osallistuminen ei vaadi Teams-sovelluksen asentamista tietokoneeseen, nettiyhteys riittää. Teams mobiilisovelluksen voit ladata omasta sovelluskaupastasi ilmaiseksi, mikäli osallistut puhelimen välityksellä.

Etukäteen voi lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja aiheita, joista toivoo keskustelua. Emme paljasta tilaisuudessa kysymyksen lähettäjää.

Ilmoittautumiset:

Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostilla hyvinkaanmonikot@gmail.com
Ilmoitathan, montako henkeä tilaisuuteen osallistuu sekä yhteystietosi mahdollisten muutosten varalle.

Tervetuloa mukaan!

Toivoo Sari, Minna ja Hanna
Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry:n vapaaehtoistoimijat