Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Hyvinkään seudun monikkoperheet ry järjestää jälleen keväällä 2022 monikkoja odottaville perhevalmennusta. Odottajien illat järjestetään Hyvinkäällä Onnensillassa.

Ajankohdat kevään tilaisuuksille ovat:  

  • Keskiviikko 13.4.2022 klo 18-20 

Tilaisuudessa mahdollisesti mukana kätilö, jonka johdolla keskustellaan mm. odotuksesta sekä synnytyksestä.  

  • Maanantai 25.4.2022 klo 18-20 

Tilaisuudessa käydään läpi valtakunnallista monikko-odottajille suunnattua perhevalmennusmateriaalia ja keskustellaan mm. imetyksestä ja vanhemmuudesta. Pyrimme saamaan mukaan myös imetystukihenkilön.  

Valmennukset pidetään Hyvinkään seudun monikkoperheet ry:n valmennustiimin toimesta, johon kuuluu kolme monikkoäitiä. Valmennustiimin jäsenten tarjoama vertaistuki ja asiantuntemus perustuvat kunkin omiin kokemuksiin, joiden myötä monikkoperhearjesta ja siihen liittyvistä asioista tilaisuuksissa keskustellaan. Lisäksi osallistuville esitellään Hyvinkään seudun Monikkoperheet ry:n toimintaa.  
 

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen iltaan. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen s-postilla ensimmäiseen iltaan 8.4.2022 ja toiseen iltaan 21.4.2022 mennessä osoitteeseen hyvinkaanmonikot@gmail.com 

Etukäteen voi myös lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja aiheita, joista toivoo keskustelua. Emme paljasta tilaisuudessa kysymyksen lähettäjää.  

Tervetuloa mukaan toivoo Hanna, Minna ja Noora  

Järjestäjä: Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry 

www.monikkoperheet.fi/hyvinkaa