Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Hyvinkään seudun monikkoperheet ry järjestää jälleen syksyllä 2021 monikkoja odottaville perhevalmennusta. Odottajien illat järjestetään korona-virustilanteen vuoksi etäyhteydellä. Perhevalmennukseen ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa Zoom-linkin, josta pääsevät mukaan tilaisuuksiin.

Ajankohdat syksyn tilaisuuksille ovat:

· Perjantai 8.10.2021 klo 18-20

Tilaisuudessa mukana kätilö Anu Suomalainen, jonka johdolla keskustellaan mm. odotuksesta sekä synnytyksestä.

· Perjantai 22.10.2021 klo 18-20

Tilaisuudessa käydään läpi valtakunnallista monikko-odottajille suunnattua perhevalmennusmateriaalia ja keskustellaan mm. imetyksestä ja vanhemmuudesta. Pyrimme saamaan mukaan myös imetystukihenkilön.

Valmennukset pidetään Hyvinkään seudun monikkoperheet ry:n valmennustiimin toimesta, johon kuuluu kolme monikkoäitiä. Valmennustiimin jäsenten tarjoama vertaistuki ja asiantuntemus perustuvat kunkin omiin kokemuksiin, joiden myötä monikkoperhearjesta ja siihen liittyvistä asioista tilaisuuksissa keskustellaan. Lisäksi osallistuville esitellään Hyvinkään seudun Monikkoperheet ry:n toimintaa.

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen iltaan.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen s-postilla ensimmäiseen iltaan 4.10.2021 ja toiseen iltaan 18.10.2021 mennessä osoitteeseen hyvinkaanmonikot@gmail.com

Etukäteen voi myös lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä ja aiheita, joista toivoo keskustelua. Emme paljasta tilaisuudessa kysymyksen lähettäjää.

Tervetuloa mukaan toivoo Hanna, Minna ja Noora

Järjestäjä: Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry

www.monikkoperheet.fi/hyvinkaa