Hyödylliset Linkit

Suomen Monikkoperheet ry: Paikallisyhdistysten kattojärjestö, joka tekee enemmän edunvalvontatyötä. Tätä kautta löydät myös muut suomessa toimivat monikkoyhdistykset.

Monimuotoiset perheet -verkosto: Monimuotoiset perheet ‐verkosto koostuu järjestöistä, jotka paneutuvat perhe‐elämän erityiskysymyksiin kukin omasta näkökulmastaan. Järjestöjemme kohderyhmiä yhdistävät arkielämää hankaloittavat lait ja käytännöt, jotka eivät tunnista kaikkia perheitä. Perheiden moninaisuuden huomioimisessa ei ole kyse vähemmistöistä vaan meistä kaikista. Moninaisuuden huomioiminen ei merkitse lisää hankaluuksia vaan päinvastoin ehkäisee niitä. Suomen Monikkoperheet ry kuuluu verkostoon.

Hyvä Kysymys: Väestöliiton ja mm. Suomen Monikkoperheet ry:n yhteistyössä laatima keskustelu-, vertaistuki- ja info-sivusto. Tarjoaa myös tukea ja neuvoja murrosikäisten vanhemmille.

Kelan monikkoperheille kohdistama infosivu.

Tays:n tietoa monikkoudesta ja valmennuksesta.

Kataja ry tarjoaa kursseja sekä apua parisuhteen hoitoon ja ongelmiin. Vinkkejä parisuhteen hoitoon ja keskustelun avauksiin löytyy myös Parisuhteen palikat -sivulta.

Käpy ry tarjoaa vertaistukea lapsen menettäneille perheille.

Icombo kansainvälinen monikkoperheiden ja monikkojen yhteistyöjärjetö.

TAMPERE:

Lapsiperhepalvelut 

Kaupungin perhekerhot

Seurakunnan lapsiperhetoiminta

Leikkipuistot

Perheneuvonnasta apua parisuhteen ongelmiin.

LEMPÄÄLÄ:

Perhetyö

Kunnan kerhotoiminta

Seurakunnan lapsiperhetoiminta

Leikkipuistot