Tapahtumat

Pirkanmaan Monikkoperheet ry:n tapahtumat

2022 TAPAHTUMAKALENTERI

TammikuuHelmikuuMaaliskuu
2.2. Kaksostenpäivä (Webinaari)3.3. Kolmostenpäivä & Pikku Papun etäkonsertti
5.2. Kaksostenpäivän pulkkailu Rosendahlissa”Nyt on äidin vuoro” -tapahtumasarja
15.2. ja 22.2. Monikkoperhevalmennus20.3. Kevätkokous
HuhtikuuToukokuuKesäkuu
23.4. Isien ilta18.5. ja 25.5. MonikkoperhevalmennusKesätapahtuma
HeinäkuuElokuuSyyskuu
Koulukauden startti
18.8. ja 25.8. Monikkoperhevalmennus
LokakuuMarraskuuJoulukuu
Isien iltaVaalikokousPikkujoulut
17.11. ja 24.11. Monikkoperhevalmennus

Jäsenenä saat tiedon tapahtumista ensimmäisenä sähköpostitse, ja yhdistyksen somessa Facebookissa ja Intagrammissa saat lisätietoja.
Monikkokahvilat, etäkahvit ja leikkipuistotreffit pyörivät kukin vähintään kuukausittain.

Huhtikuu

Isien ilta 23.4. Ikuri Arcadessa

Pirkanmaan monikkoyhdistyksen isien ilta on vihdoin täällä! Iltaa vietetään pelailujen merkeissä Ikuri Arcadella Tamperen Kalkussa lauantaina 23.4. klo 17 alkaen.

”Ikuri Arcade on Tampereella toimiva pelihalli. Pelejä meillä on kuudelta vuosikymmeneltä (1964-2020) yhteensä noin 40 kpl kahdessa eri kerroksessa. Suurin osa on flippereitä, mutta meillä on myös monipuolinen kokoelma erilaisia Arcade videopelejä (7 kpl), jääkiekkopeli ja vanha keilarata. Ideana meillä on tarjota vanhan ajan pelihallikokemus.” (https://www.ikuriarcade.com/)

Yhdistyksen puolesta tarjolla on pientä purtavaa. Peliaikaa on varattu kaksi tuntia, jonka jälkeen siirrytään jatkoilemaan.

Tapahtumaan mahtuu mukaan 20 henkilöä. Jäsenille maksuton, ilmoittautumisohjeet sähköpostissa.

Maaliskuu

Kevätkokous 20.3.

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous, lisätietoa jäsenille sähköpostissa.

”Nyt on äidin vuoro” – tapahtumasarja tuoreille (ja muillekin) monikkoäideille!

Monikkolasten saaminen on monelle suuri elämänmuutos. Odotusaikana keho venyy äärimmilleen ja lasten synnyttyä palautumiseen ei kenties ole aikaa vauvojen vaatiessa oman huomionsa. Henkinen jaksaminen voi myös olla kortilla. Me Pirkanmaan monikkoperheissä haluammekin nyt tarjota tukea tuoreille äideille kolmessa eri muodossa – olkaa hyvät! 🙂

Osa 1: Fyysisen palautumisen tie synnytyksen jälkeen

  • Etäluento Google Meetissä 7.3. (maanantai) klo 17.00-19.00
  • Vetäjänä Sanni Mero (Äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti & MyFascia-terapeutti)

Osa 2: Äidit irti synnytysmasennuksesta ry:n Äidille apua -hankkeen luento

  • Etäluento Google Meetissä 29.3. (tiistai) klo 17.00-18.30
  • Vetäjänä Inka Kansi (Äimä ry:n Projektikoordinaattori ja kouluttaja, Äidille apua -hanke)

Osa 3: Lantionpohjajooga-workshop

  • Studio Vintti Tampereen keskustassa, 3.4. (sunnuntai) klo 14.00-15.00
  • Vetäjänä Laura Lilja (joogaohjaaja)
Kolmosten päivä 3.3. ja Pikku Papun etäkonstertti

Kahden viikon päästä, torstaina 3. maaliskuuta, vietetään kolmosten päivää. Kolmosilla on triplasti syytä juhlaan, ja myös me Pirkanmaan monikkoperheissä haluamme juhlistaa merkkipäivää!

Pirkanmaan monikkoperheet ry tarjoaa kolmosten päivän kunniaksi kaikille jäsenilleen PIKKU PAPUN ORKESTERIN ETÄKONSERTIN. Esitys on katsottavissa 3.3. alkaen viikon ajan, joten voitte perheenne kanssa katsoa sen juuri teille sopivaan aikaan. Katselulinkki ja salasana toimitetaan jäsenille sähköpostitse ennen konsertin ajankohtaa, mutta voitte jo halutessanne miettiä sille sopivaa katseluhetkeä (konsertin kesto noin 30-40 min). Erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

”Pikku Papun Orkesterin konsertti on vahvasti vuorovaikutteinen kokonaisuus. Konsertissa kutitellaan mielikuvitusta rakentamalla muurahaisten avuksi vene, keksimällä miten juuri sinun oma turilaasi liikkuu ja matkustamalla kirpun kyläkauppaan erikokoisilla pikkubusseilla mutkaista tietä pitkin.”

Helmikuu

Kaksosten päivä la 5.2. Rosendahlin rannassa

2. helmikuuta vietetään valtakunnallista Kaksosten päivää. Päivän tarkoituksena on nostaa esiin ajankohtaisia teemoja monikkoperheiden elämään ja monikkouteen liittyen – sekä tietenkin juhlistaa kaksosuutta ja monikkoja!

Pirkanmaan Monikkoperheet viettää juhlapäivää pulkkaillen Rosendahlin rannassa lauantaina 5.2. klo 15-17. Mäenlaskun lisäksi ohjelmassa on ainakin kisailua koko perheen voimin sekä runebergintorttuja. Tapahtuma järjestetään koronaturvallisesti ja siinä tapauksessa, että koronarajoitukset sen mahdollistavat.

Ilmoittautumisohjeet löydät sähköpostista.

Kaksosten päivän webinaari 2.2.

Varsinaisena Kaksosten päivänä, keskiviikkona 2.2. Suomen Monikkoperheet ry tarjoaa jäsenilleen webinaarin Kaksonen – Rakas kumppani, kilpailija, kohtalotoveri. Webinaari järjestetään klo 13.30-15.30. Lisätietoa löytyy lähempänä tapahtumaa Suomen Monikkoperheiden nettisivuilta sekä Facebookissa.

Tammikuu

Monikkokahvilat 11.1. alkaen (Aloitus siirtynyt)

AVI on tehnyt päätöksen kokoontumisrajoituksista 22.1. saakka. Meillä se tarkoittaa sitä, että valitettavasti 11.1. Laivapuiston monikkokahvila joudutaan perumaan. Sama koskee Pikkuketun monikkokahvilaa, joka näillä näkymin järjestetään seuraavan kerran 28.1. Laivapuiston monikkokahvilaa yritetään uudestaan helmikuun toisena tiistaina.

Pirkanmaan monikkoperheet ry järjestää yhteistyössä MLL Tampereen osaston kanssa Laivapuiston perhetalossa monikkokahvilan 8.2. alkaen joka kuukauden toisena tiistaina klo 16:30-18:30.

Lisäksi Lempääläläisille monikkoperheille ja -odottajille Pirkanmaan monikkoperheet ry järjestää Lempäälän kunnan perhekeskeskuspalveluiden kanssa Perhetupa Pikkuketussa parillisten viikkojen perjantaisin 28.1. alkaen.

Lisätietoa monikkokahviloista Monikkokahvilat -sivulta.


Kysy tapahtumista: pirkanmaan.monikkoperheet@gmail.com
Seuraa ilmoittelua myös Facebook-sivullamme Pirkanmaan Monikkoperheet ry

Viime vuoden tapahtumat: Tapahtumat 2021