Monikkoperhevalmennus

Yhdistyksemme toiminta-alueella järjestetään monikkoperhevalmennusta

Pirkanmaan Monikkoperheet ry:n valmennustoiminta

Järjestämme monikkoperhevalmennusta perheille, joissa odotetaan kaksosia, kolmosia tai nelosia. Valmennuksia järjestetään kolme-neljä kertaa vuodessa.
Valmennukseen on hyvä tulla ajoissa, jo raskauden puolivälissä.

Valmennuskokonaisuuteen sisältyy kaksi tapaamista, joista ensimmäisessä teemana on monikkoraskaus ja -synnytys sekä toisessa monikkoarki. Yhden tapaamiskerran kesto on noin 1,5 tuntia.

Kun perheeseen tulee kerralla enemmän kuin yksi vauva, alkavat toiveet ja todellisuus käydä usein uudenlaista vuoropuhelua. Tulevien monikkovanhempien mielessä risteilee monenlaisia kysymyksiä, ajatuksia ja tunteita: iloa, huolta, ihmetystä, riemua, hämmästystä. Monikkoperhevalmennuksessa kuulet saman kokeneilta, miltä monikko-odotus ja arki monikkoperheessä tuntuu ja miten siitä selviää. Monikkovalmennuksessa tutustut myös muihin monikko-odottajiin, kuulet monikkovanhempien kokemuksia ja saat vertaistukea – saat tilaisuuden kuunnella, kysellä ja keskustella. 

Valmennus on maksutonta eikä se edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.


Seuraava valmennus

Koronatilanteesta johtuen valmennukset toteutetaan etäyhteyksin.

Odottajien ilta Zoom-yhteydellä torstaina 8.4.2021 klo 17.30-19.00. Lue lisää tapahtumat-osiosta.


Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Sähköpostitse yhdistys@monikkoperheet.net


TAYSin monikkovalmennus

TAYS järjestää monikkoperheille oman valmennuksensa, jota suosittelemme lämpimästi. TAYSin valmennuksen pitää kätilö/sairaanhoitaja. Valmennukseen sisältyy myös kierros vastasyntyneiden teho-osastolla. Valmennukseen osallistumista suositellaan raskausviikoilla 20-30.
Lue lisää TAYSin nettisivuilta.