Tietoa jäsenyydestä

Jäseneksi haluava henkilö/ perhe liittyy jäseneksi omalla alueellaan toimivaan monikkoperheyhdistykseen. Suomessa toimii 16 alueellista monikkoperheyhdistystä. Suomen Monikkoperheet ry toimii näiden yhdistysten kattojärjestönä. Alueyhdistykset toimivat täysin vapaaehtoisvoimin. 

kaksoset, poika isän sylissä, tyttö äidin sylissä

Jäsenmaksu

Yhdistysten jäsenmaksut vaihtelevat noin 20 eurosta 38 euroon, yhdistyksen koosta ja tarjonnasta riippuen sekä siitä kuuluuko jäsenyyteen myös Monikkoperheet-lehden tilaus. Sivulta Yhdistykset, voit tutustua tarkemmin eri alueyhdistyksiin ja niiden toimintaan.

Etusi jäsenenä

  • Saat valtakunnallisen jäsenkortin (pdf-tiedosto): Voit hyödyntää kortilla saatavia jäsenetuja ympäri Suomen. Liikkeitä on satoja. Koko Suomen alennukset näet jäsenetuliikkeet-sivulta.
  • Alueyhdistyksen tapahtumat: Pääset osallistumaan oman alueesi yhdistyksen koko perheen ja monikkovanhempien tapahtumiin.
  • Valtakunnallinen Monikkoperheet-lehti, niissä yhdistyksistä, joissa lehti on kytketty kuulumaan jäsenmaksuun.
  • Vertaistuki: Tapaat oman alueesi muita monikkovanhempia ja saat vertaistukea. Ja lapset tapaavat toisia monikkolapsia.
  • Uusia tuttavia ja ystäviä: Monikkoperhetoiminnan kautta sinulla on mahdollisuus olla monessa mukana, tapaat uusia ihmisiä, tutustut ja ystävystyt.
  • Kirpputorit: Pääset mukaan alueyhdistyksen myydään/ostetaan -toimintoihin esim. suljetuissa Facebook-ryhmissä, säästä rahaa ja tee edullisia ostoksia, ja myy pois sellaista mitä et enää omassa monikkoarjessasi tarvitse.
  • Auta ja tue toisia monikkovanhempia: Ole aktiivisesti mukana alueyhdistyksesi vertaistoiminnassa, saa itse vertaistukea ja anna sitä toisille. Voisitko toimia monikkoperhevalmennuksissa vertaisena ja näin auttaa uusia perheitä arjessa alkuun?
  • Saat jäsenpostia: Alueyhdistyksen jäsenpostin kautta saat tiedotteita, tietoa tapahtumista niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Kuulet uusimmat monikkoperheuutiset ja tiedät mitä valtakunnallisesti toiminnassa tapahtuu.

Liittyminen

Täytä liittymislomake. Lomakkeen tiedot lähetetään valitsemaasi alueyhdistykseen, josta sinuun otetaan yhteyttä.

Mikäli et halua liittyä jäseneksi monikkoperheyhdistykseen, voit liittyä Suomen Monikkoperheet ry:n kannatusjäseneksi (40 euroa). Valitse liittymislomakkeella olevista vaihtoehdoista ”Haluan liittyä kannatusjäseneksi”. Kannatusjäsenyyteen kuuluu lehti ja jäsenkortti, mutta ei alueyhdistyksen jäsenyyttä ja yhdistysten tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistumisoikeutta. Kannatusjäsenyys on voimassa kalenterivuoden.

Mikäli muutat paikkakunnalta toiselle ja haluat vaihtaa jäsenyyttäsi, irtisano jäsenyytesi (sähköpostitse) aiempaan yhdistykseen ja liity jäseneksi uuden paikkakuntasi yhdistykseen. Voit myös laittaa viestiä toimisto@monikkoperheet.fi, niin teemme yhteydenotot puolestasi.

Tervetuloa jäseneksi ja mukaan monikkoperheyhdistysten toimintaan!