Liittymislomake

LIITY JÄSENEKSI, TÄYTÄ LOMAKE

Jäseneksi haluava henkilö/ perhe liittyy jäseneksi omalla alueellaan toimivaan monikkoperheyhdistykseen. Suomessa toimii 16 alueellista monikkoperheyhdistystä. Suomen Monikkoperheet ry toimii näiden yhdistysten kattojärjestönä. Alueyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Yhdistysten jäsenmaksut vaihtelevat noin 20 eurosta 38 euroon, yhdistyksen koosta ja tarjonnasta riippuen sekä siitä kuuluuko jäsenyyteen myös Monikkoperheet-lehden tilaus. Sivulta Yhdistykset, voit tutustua tarkemmin eri alueyhdistyksiin ja niiden toimintaan.

Lomakkeen tiedot lähetetään valitsemaasi alueyhdistykseen, josta sinuun otetaan yhteyttä. Huomioithan, että yhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Antamalla tietosi, ne rekisteröidään yhdistyksen jäsenrekisteriin. Tietoja käytetään mm. jäsenpostituksiin ja yhteydenottoihin koskien jäsenyyttäsi. Suomen Monikkoperheet ry:n tietosuojaselosteen löydät oheisesta linkistä: Tietosuojaseloste. Jokaisella alueyhdistyksellä on vielä lisäksi omat tietosuojaselosteet, jotka näet yhdistysten omilta nettisivuilta.

Mikäli et halua liittyä jäseneksi monikkoperheyhdistykseen, voit liittyä Suomen Monikkoperheet ry:n kannatusjäseneksi (40 euroa). Kannatusjäsenyyteen kuuluu Monikkoperheet-lehti ja jäsenkortti, mutta ei alueyhdistyksen jäsenyyttä ja niiden tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistumisoikeutta. Kannatusjäsenyys on voimassa kalenterivuoden ajan.

Mikäli muutat paikkakunnalta toiselle ja haluat vaihtaa jäsenyyttäsi, irtisano jäsenyytesi (sähköpostitse) aiempaan yhdistykseen ja liity jäseneksi uuden paikkakuntasi yhdistykseen. Voit myös laittaa viestiä toimisto@monikkoperheet.fi, niin teemme yhteydenotot puolestasi.

Valitse yhdistys ja liity jäseneksi

Yhdistyksen nimen alta aukeaa lomake ko. yhdistykseen liittymiseen.

Etelä-Karjalan Monikkoperheet ry

Etelä-Pohjanmaan Monikkoperheet ry

Helsingin Seudun Monikkoperheet ry

Hyvinkään Seudun Monikkoperheet ry

Kaakon Monikkoperheet ry

Keski-Pohjanmaan Monikkoperheet ry

Keski-Suomen Monikkoperheet ry

Pirkanmaan Monikkoperheet ry

Pohjois-Karjalan Monikkoperheet ry

Pohjois-Suomen Monikkoperheet ry

Porin Seudun Monikkoperheet ry

Päijät-Hämeen Monikkoperheet ry

Rauman Seudun Monikkoperheet ry

Savon Monikkoperheet ry

Turun Seudun Monikkoperheet ry

Vaasan Seudun Monikkoperheet ry

Suomen Monikkoperheet ry:n kannatusjäsenyys