Liittymislomake

LIITY JÄSENEKSI, TÄYTÄ LOMAKE

Jäseneksi haluava henkilö/ perhe liittyy jäseneksi omalla alueellaan toimivaan monikkoperheyhdistykseen. Suomessa toimii 17 alueellista monikkoperheyhdistystä. Suomen Monikkoperheet ry toimii näiden yhdistysten kattojärjestönä. Alueyhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Yhdistysten jäsenmaksut vaihtelevat noin 20 eurosta 38 euroon, yhdistyksen koosta ja tarjonnasta riippuen sekä siitä kuuluuko jäsenyyteen myös Monikkoperheet-lehden tilaus. Sivulta Yhdistykset, voit tutustua tarkemmin eri alueyhdistyksiin ja niiden toimintaan.

Lomakkeen tiedot lähetetään valitsemaasi alueyhdistykseen, josta sinuun otetaan yhteyttä. Huomioithan, että yhdistykset toimivat vapaaehtoisvoimin. Antamalla tietosi, ne rekisteröidään yhdistyksen jäsenrekisteriin. Tietoja käytetään mm. jäsenpostituksiin ja yhteydenottoihin koskien jäsenyyttäsi. Mikäli tilaat myös lehden (suoratilaukset, ei jäsenmaksuun liitetty tilaus), liitetään tietosi myös Monikkoperheet-lehden tilaajarekisteriohjelmaan. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme.

Mikäli et halua liittyä jäseneksi monikkoperheyhdistykseen, voit liittyä Suomen Monikkoperheet ry:n kannatusjäseneksi (40 euroa). Kannatusjäsenyyteen kuuluu lehti ja jäsenkortti, mutta ei alueyhdistyksen jäsenyyttä ja niiden tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistumisoikeutta.


    Mikäli tilaus käynnistyy kesken vuotta, saat tilauslaskun mukana jo ilmestyneet lehdet. Yhdistysten jäsenyyteen kytkeytyvissä tilauksissa jo ilmestyneitä numeroita saat omasta yhdistyksestä tai yhdistyksen tapahtumista ja tilaisuuksista.