Lehti

Monikkoperheet-lehti

Suomen Monikkoperheet ry julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Monikkoperheet-lehteä. Lehdessä on asiantuntija-artikkeleita, kokemuksia ja kertomuksia monikkoarjesta, monikkolasten eri ikäkausista, vanhemmuudesta sekä itse kaksos- tai kolmoslapsena/nuorena elämisestä. Tiedotamme lehdessä myös valtakunnallisista tapahtumista, alueyhdistysten toiminnasta sekä tuetuista monikkoperhelomista.

Tietoa tilaamisesta

Monikkoperheet-lehden tilaus on vuosikohtainen (nro:t 1-4). Jos tilaat lehden kesken vuotta, saat laskun mukana jo ilmestyneet numerot. Lehden tilaus on kestotilaus. Saat aina automaattisesti vuoden ensimmäisen numeron mukana tilauslaskun. Tilauksen irtisanominen tulee tehdä toimistolle.

Valtakunnallinen lehtemme ei kuulu aina automaattisesti alueyhdistyksen jäsenmaksuun, vaan joissain yhdistyksissä jäsenten on tilattava lehti erikseen. 

Vuonna 2021 lehtemme kuuluu jäsenmaksuun Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Helsingin, Hyvinkään, Kaakon, Keski-Suomen, Pirkanmaan, (Pohjois-Karjalan), Pohjois-Suomen, Päijät-Hämeen sekä Turun yhdistyksissä. Suluissa olevassa yhdistyksessä on vaihtoehtoinen jäsenmaksu, ilman lehteä tai lehden kanssa.

Monikkoperheet-lehti kansi syksy 2020, isä ja poika

Tilaushinta

Alueyhdistysten jäsenille Monikkoperheet-lehden vuositilauksen 2021 hinta on 16.50 euroa.
Ei-jäsenille 30 euroa. Uusin irtonumero 8 euroa.
Tilauksia koskevat tiedustelut sähköpostitse toimisto@monikkoperheet.fi

Ilmestymisaikataulu

1-2021: 10.3.2021
2-2021: 26.5.2021
3-2021: 22.9.2021
4-2021: 15.12.2021

Toimitus

Suomen Monikkoperheet ry
Päätoimittaja: Ulla Kumpula, toiminnanjohtaja@monikkoperheet.fi
Toimitussihteeri: Raisa Ojaluoto, koordinaattori@monikkoperheet.fi

Lehtityöryhmän jäsenet:

Aalto Sirpa, Alhoke Jenni, Ihatsu Kimmo, Juuti Johanna, Kasi Tiina, Koskinen Jaana, Kyllönen Katriina, Kylä-Heiko Maria, Kasi Tiina, Laine Tea-Susanna, Matala Tiina, Muhonen Anne, Ojanperä Päivi, Perälä Johanna, Peura Jussi, Pöyry Sanna-Mari, Rasilainen Sina, Sassila Marjatta ja Vähäsarja Laura.

Taitto: Tuomas Nikulin

Painopaikka: Suomen Uusiokuori Oy

Haluatko olla mukana tekemässä lehteä?

Oletko innostunut lehtiartikkelien kirjoittamisesta, haluatko olla mukana vaikuttamassa valtakunnallisen lehden sisältöön ja kehittymiseen, tai oletko innostunut valokuvaamisesta? Ryhmä toimii pääosin suljetun Facebook-ryhmän sekä sähköpostin välityksellä. Työryhmän tapaaminen pidetään kaksi kertaa vuodessa. Ilmoittaudu mukaan lehtityöryhmän toimintaan, koordinaattori@suomenmonikkoperheet.fi

Lue lehtityöryhmän jäsenen toimenkuva ja kirjoittajaohjeet (tulossa)

Haluatko ilmoittaa lehdessä?

Kaksosten, kolmosten ja nelosten perheissä on tekemisen meininkiä. Perheissä myös kulutetaan moninkertaisesti lastentarvikkeita, vaatteita, ruokaa, leluja sekä muita tavaroita ja palveluita.

Tarjoamme teille nyt mahdollisuuden lähestyä helposti ja vaivattomasti monikkoperheitä ja markkinoida perheille omia tuotteitanne tai palveluitanne Monikkoperheet-lehdessä.

1-2020
2-2020
4-2020