Ilmoittaudu mediakontaktiksi

22.11.2023

Suomen Monikkoperheet ry:stä tiedustellaan usein monikkoperheitä tai itse kaksosia ja kolmosia haastateltavaksi mediaan.
Käynnistämme nyt henkilökontaktien ja yhteystietojen keräämisen näitä haastattelupyyntöjä varten.

Erityisesti valtakunnallisen Kaksosten päivän aikaan 2.2. toimittajat lähestyvät järjestöä ja toivovat saavansa haastateltavakontakteja. Mutta näitä pyyntöjä tulee myös ihan ympäri vuoden.

Voisitko Sinä ilmoittaa omat tietosi meille ja tarjoutua median haastateltavaksi?

Et tällä ilmoittautumisella vielä sitoudu mihinkään. Sinulla on oikeus kieltäytyä toimittajan haastattelupyynnöstä. Emme luovuta yhteystietoja yksityisten henkilöiden käyttöön tai freelance-toimittajille, joilla ei ole julkaisutahon toimeksiantoa takana. Yhteystietoja ei myöskään luovuteta mainoscasting-toimintaan tmv.

Mutta antamalla yhteys- ja taustatietosi sitoudut siihen, että voimme välittää yhteystietosi toimittajille, kun he meitä kontaktoivat. Haastattelusta, siinä puhuttavista asioista ja toteutuksen aikatauluista sovit itse suoraan toimittajan kanssa. Suomen Monikkoperheet ry ei ole mukana haastatteluprosessissa.

Yhteystietojanne säilytetään käytössämme lähettämispäivästä kaksi vuotta, aina kalenterivuoden loppuun, jonka jälkeen tiedot hävitetään. 
Mikäli haluatte poistua listoilta jo aiemmin, tulee asiasta ilmoittaa järjestöön, toimisto@monikkoperheet.fi 

Ilmoittaudu mediakontaktiksi tällä lomakkeella.

Kiitos, että tarjoat apuasi ja mahdollistat monikkoperheiden asioiden näkymistä mediassa.