Lehden tilauskäytännöt muuttuvat 1.1.2024

23.08.2023

Yksittäistilaukset poistuvat

Suomen Monikkoperheet ry:ssä on vuoden 2023 aikana tehty kattava selvitys Monikkoperheet-lehdestä. Selvityksellä on haluttu kartoittaa lehteen käytettävissä olevia resursseja sekä lukijoiden ja tekijöiden toiveita julkaisuun ja julkaisutapaan. Olemme mm. teettäneet lehden lukijakyselyn, johon vastattiin aktiivisesti. Kyselyiden tulokset osoittivat vahvasti, että Monikkoperheet-lehden jatkumista toivotaan ja erityisesti printtilehtenä.

Suomen Monikkoperheet ry:n hallitus päätti kokouksessaan 19.8.2023, että se jatkaa printtilehden julkaisua vielä toistaiseksi. Tilauskäytäntöihin tulee kuitenkin muutoksia 1.1.2024 alkaen.

Yksittäistilaukset poistuvat 1.1.2024 alkaen. Jatkossa Monikkoperheet-lehden saa vain alueyhdistyksen jäsenmaksuun kytkeytyvänä, eli jäsenetuna. Vuonna 2023 10/16 alueellisella monikkoperheyhdistyksellä on ollut jo se käytäntö, että se on kytkenyt lehden omaan jäsenmaksuunsa. Yhdellä yhdistyksellä on ollut käytössään vaihtoehtoinen jäsenmaksu lehden kanssa tai ilman. Jatkossa lehti tulee tilata kaikille jäsenille, mikäli yhdistys haluaa tilata lehden jäsenilleen.

Jatkossa lehteä ei siis voi tilata jäsenhintaan tai ei-jäsenhintaan. Lehden saavat vain alueyhdistysten jäsenet (mikäli yhdistys tilaa lehden jäsenistölleen) tai Suomen Monikkoperheet ry:n kannatusjäsenet.

Eli 6/16 alueellista monikkoperheyhdistystä on nyt sen edessä, että heidän on seuraavassa omassa vuosikokouksessaan linjattava, kytketäänkö valtakunnallinen Monikkoperheet-lehti yhdistyksen jäsenmaksuun. Ja näin mahdollistetaan lehden saanti koko jäsenistölle.