Media-assistenttia haetaan

12.02.2024

Suomen Monikkoperheet ry on kaksosten ja kolmosten perheiden valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on tukea monikkolapset saavia perheitä tiedon, vertaistuen ja vaikuttamistyön keinoin.  Nyt tarjoamme loistavan mahdollisuuden tutustua valtakunnallisen lapsiperhejärjestön monipuoliseen toimintaan ja arkeen.

Haemme Jyväskylässä sijaitsevan toimistomme nelihenkiseen työtiimiin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen media-assistenttia. Toivomme sinun aloittavan työn 8.4.2024.

Palkkaukseen saadaan tukea STEAn Paikka auki -ohjelmasta. Palkattavan henkilön tulee olla alle 30-vuotias henkilö, joka ei ole työelämässä eikä päätoiminen opiskelija/tutkintoon johtavassa koulutuksessa.

Työtehtäviin kuuluu:
Järjestön viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuminen ja toimistotehtävät, esimerkiksi Facebookissa ja Instagramissa viestiminen, erilaisten viestintäkampanjoiden suunnittelu ja toteutus, visuaalinen suunnittelu, uutiskirjeen tekeminen tai nettisivujen päivitys. Työtehtävät sisältävät myös valokuvausta ja videointia sekä Monikkoperheet-lehden sisällön tuottamiseen osallistumista. Arvostamme myös taittotyökokemusta (InDesign).

Arvostamme itsenäistä työotetta ja soveltuvaa viestinnän alan ammattitutkintoa ja työtehtäviin liittyviä taitoja. Ammattitutkinto ei kuitenkaan ole edellytys tehtävään valinnalle. Työtehtävät tarkentuvat tehtävään valitun osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Perehdytystä ja ohjeistusta työhösi saat järjestön muilta työntekijöiltä. Mentorinasi toimii järjestösihteeri.

Odotamme tehtävään valittavalta kiinnostusta järjestötyötä ja monikkoperheiden parissa tehtävää työtä kohtaan sekä intoa toteuttaa monipuolista viestintää. Odotamme myös hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja ja sosiaalisen median kanavien tuntemusta. Voit halutessasi liittää hakemukseesi näytteitä tai referenssilinkkejä omista viestintätaidoistasi.

Työaika

37,5 tuntia viikossa. 80 % työaika (30 tuntia / viikko) on mahdollista erityistarpeista johtuen. Työ on päivätyötä ja saattaa sisältää satunnaisesti viikonloppu- tai iltatyötä. Työtä tehdään Jyväskylän toimistolla sekä tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Työ on määräaikainen, kesto 12 kuukautta. Työsuhteen aloitus 8.4.2024.

Palkkaus

Määräytyy voimassa olevan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen mukaisesti siten, että täysiaikaisessa työssä peruspalkka on 2051,11 euroa/kk (vaativuusryhmä 3), minkä lisäksi voidaan maksaa tehtäväkohtaista erityistekijälisää ja/tai henkilökohtaista lisää.

Tehtävä täytetään, mikäli Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa avustusehdotuksen. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoa tehtävästä

Järjestösihteeri Tiina Matala p. 050 4359 004
Pyydämme huomioimaan puhelinajat: ke 14.2. klo 10-13, ke 21.2. klo 14-16, ti 27.2. klo 14-16 ja to 29.2. klo 10-12.

Hakemus

Hakemus ja cv toimitetaan osoitteeseen jarjestosihteeri@monikkoperheet.fi tiistaihin 5.3.2024 klo 15 mennessä.
Viestin aihekenttään ”Media-assistenttihakemus”.
Työhaastattelut toteutetaan Jyväskylässä perjantaina 15.3.2024.

Tietoa hakijalle:
Antamiasi tietoja käytetään vain ko. tehtävän henkilövalintaan. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti vain rekrytointiprosessiin kuuluvien henkilöiden toimesta.
Mm. oikaisuvaateiden vuoksi hakemustiedot säilytetään 2 vuotta sen jälkeen, kun päätös rekrytoinnista on tehty.