Hyvä kysymys -verkkopalvelu

Hyväkysymys.fi on verkkopalvelu, joka tukee ja kannustaa ihmisiä löytämään ratkaisun mieltä askarruttaviin elämäntilanteisiin. Palvelu on maksuton ja tarkoitettu kaikille; nuorille, aikuisille, pareille, perheille ja ikäihmisille. Hyvä kysymys -verkkopalvelu tarjoaa luotettavaa ihmissuhde- ja hyvinvointitietoa, ja tuo järjestöjen palvelut ja vertaistuen jokaisen ulottuville. Hyviin kysymyksiin vastaavat ammattilaiset ja asiantuntijat sekä koulutetut vapaaehtoiset. Palvelun tuottaa ja toteuttaa Väestöliitto ry yhteistyössä järjestöjen kanssa. Suomen Monikkoperheet ry on yksi sivuston yhteistyökumppaneista.

Sivustolta löydät mm. luentoja, videoita, artikkeleja, kursseja ja chatteja. Tutustu aineistoon Hyvä kysymys -sivustolta.

Nettikurssit monikkoperheille suomeksi ja englanniksi

Hyvä alku monikkovanhemmuuteen -nettikurssi on tarkoitettu kaksosia tai kolmosia odottaville. Nettikurssilla saat tietoa monikkoraskaudesta, -synnytyksestä ja arjesta monikkolasten kanssa asiantuntijoiden kertomana. Mukana on myös kokemuksia vanhemmuudesta ja arjesta perheiden itsensä kertomana. Kuulet myös, kuinka pääset mukaan alueellisen monikkoperheyhdistyksen toimintaan.
Kurssi koostuu tekstistä, videoista, nettiluennoista ja tehtävistä. Voit opiskella kurssia itsenäisesti omalla aikataulullasi siinä tahdissa kuin sinulle tuntuu sopivalta.

A Good Start to Parenting Multiples – online course for parents expecting twins or triplets. Are you expecting twins or triplets? Congratulations! We wish you a warm welcome on your journey towards parenting multiples by taking this online course! Each year, twins are born into about 600 Finnish families and triplets in 5-10 families. You can consider yourself exceptionally lucky! On the Good Start to Parenting Multiples online course, you will learn about expecting, giving birth to and parenting multiples. You can study with your partner or by yourself here.


hyvä kysymys kun elämä askarruttaa logo.