Kaksonen, osallistu kirjan tekoon

12.06.2024

Haaste identtisille kaksosille ja heidän läheisilleen!

Osallistu kaksosuutta / monikkoutta käsittelevän kirjan tekemiseen. Julkaisun teema on ”Kaksoset puhuvat kaksosuudesta”. Lähetä 30.6. mennessä eri-ikäisten identtisten kaksosten kaksosuutta ja kaksossuhdetta kuvaavia valokuvia yhteistyötahona toimivan Suomen Monikkoperheet ry:n osoitteeseen toimisto@monikkoperheet.fi.

Lähetä aikuisten identtisten kaksosten kaksosuustarinoita, muutaman lauseen mittaisia mielipiteitä, havaintoja tai uskomuksia kaksosuudesta Seppo Aholle, seppo.aho@japo.fi. Tarvittaessa saat lisätietoa tekijältä puhelin 044 4657103.

Kaikki tuotokset käsitellään anonyyminä ja tekstejä tarvittaessa editoidaan luettavuuden vuoksi. Lähetä kuvien mukana tieto kaksosten syntymäkunnasta, syntymävuodesta ja identtisyydestä. Lisäksi Sinulla tulee olla oikeus kuvan jakamiseen ja kuvaajatieto tulee olla ilmoitettuna. Kerro mitä kuvassa tapahtuu ja keitä siinä on. Kuvassa olevien henkilöiden ja kuvaajan nimeä ei julkaista, ellei siitä ole erikseen sovittu.

Julkaisuun valittavien kuvien ja tekstikatkelmien yhteyteen merkitään kaksosen syntymäkunta, syntymävuosi tai vuosikymmen ja kaksosuuden laji. Identtisyys merkitään merkinnällä IDK.

Yhteistyöterveisin!
Seppo Aho